1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2017 22:35

Πέρασε από την Πάτρα και... περιμένει τον Παναθηναϊκό η Κηφισιά

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΑΟΠ Κηφισιάς που επικράτησε 3-1 σετ της Ε.Α. Πατρών στο ομώνυμο κλειστό γυμναστήριο.
Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 16-25 ενώ στο δεύτερο ανέτρεψε το εις βάρος της 23-19 για να προηγηθεί με 0-2 σετ (25-27). Οι Πατρινοί πίεσαν στο τρίτο σετ και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 (25-18) ενώ στο τέταρτο σετ ο ΑΟΠΚ πιο έμπειρος κατάφερε να φτάσει εύκολα στο 15-25 και να πάρει το «εισιτήριο» για του «8» του Κυπέλλου. Εκεί, θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης η διοίκηση της ΕΑΠ τίμησε μέσω του γενικού γραμματέας της, Θέμη Πατρινού τον πρώην άσο της Πατρινής ομάδας και νυν διαγώνιο του ΑΟΠΚ, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Τα σετ: 1-3 (16-25, 25-27, 25-18,15-25)

ΕΑΠ (Αγγελόπουλος): Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, Χ/ Δασκαλόπουλος λ, Πατρινός, Φ. Δασκαλόπουλος, Κ. Μακρυγιάννης, Καραγεώργος, Μούρτζης, Σαρακίνης, Γιαννούτσος
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Γιορντάνοφ, Νικολάκης, Πούλκο, Μουρούτης, Παπαγγελόπουλος, Εφραιμίδης/ Ταμπουρατζής λ, Χριστοφιδέλης, Λάππας, Καρατζάς, Βελούδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ