1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2017 22:50

Ντέρμπι κυπέλλου στο Βραχάτι

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ανδρών θα βρει αντιμέτωπους τον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα Σύρου (8/2, 18.00) στο Βραχάτι.
Ο Παμβοχαϊκός είναι 7ος στην Volley League και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά.  «Προερχόμαστε από τρία αρνητικά αποτελέσματα με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό (δικαιολογημένα) και μια κακή εμφάνιση με την Κηφισιά», σχολίασε ο τεχνικός των γηπεδούχων Κώστας Δεληκώστας ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε φάση αναδιάρθρωσης λόγω του νέου πασαδόρου και πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα σε ένα πιο γρήγορο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Σύρο και θα γίνει αμφίρροπο ματς, καθώς ο αντίπαλος μας παρά την ήττα του στο ματς με την Κύζικο είναι φορμαρισμένος».

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε κι ο Φοίνικας στο Βραχάτι, αλλα προέρχεται από μια αναπάντεχη ήττα από την Κύζικο Νέας Περάμου που τον έριξε στην 6η θέση της VolleyLeague. Ο Ντούσκο Νίκολιτς τόνισε: «Ελπίζω πως θα έχουμε μία καλύτερη διαιτησία απ’ ότι στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν έχω μιλήσει στα δύο χρόνια που είμαι εδώ, σέβομαι τους πάντες αλλά θα ήθελα τον ίδιο σεβασμό και προς εμένα και τον σύλλογο μου». Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Βραχάτι ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε: «Είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες και στο πρωτάθλημα χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να βγει ο νικητής. Έχουν κάνει κάποιες αλλαγές, με πιο σημαντική αυτή του πασαδόρου, δεν έχουμε πολύ καλή εικόνα, αλλά θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολο έργο καθώς δεν ήμασταν τυχεροί στην κλήρωση, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ