Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2017 14:11

Η ...ωραία Ελένη των Κυκλάδων

Το άκουσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου σκόρπισε ενθουσιασμό στη Νάξο, αφού θα παίξουν στο γυμναστήριο τους, σε ένα σημαντικό ματς, ντέρμπι των Κυκλάδων και ο δρόμος για το φαιναλ φορ, αρχές Μαρτίου, είναι ορθάνοιχτος.
Η Μαρία Οικονομίδου, που είναι πέτρα του σκανδάλου, ή μήλο της έριδος ή καλύτερα η ...ωραία Ελένη των Κυκλάδων βιώνει διαφορετικά το ντέρμπι, μιας και πέρυσι ήταν στη Σαντορίνη και φέτος στη Νάξο.

Η ίδια πάντως αντιμετωπίζει στωικά τα δυο ντέρμπι και λέει "κρατάω όλη την ενέργεια μου για τα δυο σπουδαία ματς. Είμαστε βέβαια κουρασμένες γιατί λείπαμε καιρό από το νησί, παίξαμε με την ΑΕΚ και τον Άρη, συν τις μετακινήσεις, αλλά γεμίσαμε τις μπαταρίες μας με τις δυο νίκες. Ιδιαίτερα το 3-2 με τον πολύ καλό Άρη μας πρόσφερε ικανοποίηση και μπράβο και στην αντίπαλη ομάδα για την απόδοση της. Αντίθετα η Σαντορίνη έπαιξε την Κυριακή με την Ελπίδα και μετά είχε την πολυτέλεια να ετοιμασθεί ξεκούραστη για το ματς του Σαββάτου. Αυτά όμως δεν μετρούν και δεν είναι δικαιολογίες, την ώρα του αγώνα ξεχνιούνται όλα και μετράει η θέληση και η ψυχή".

Πέρυσι στη Σαντορίνη, φέτος στη Νάξο, αλλά "για μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Παίζω κόντρα στην πρώην ομάδα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε βέβαια τη ρεβάνς γιατί στο πρώτο γύρο δεν είχαμε την τραυματισμένη Πότοκαρ, ενώ τώρα είμαστε υγιείς και χωρίς απουσίες. Θέλουμε τη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρόκριση στο Κύπελλο"

Για την ατμόσφαιρα στη Νάξο "Με το που γυρίσαμε από τη Θεσσαλονίκη, νιώσαμε ότι το νησί ζει για το ματς με τη Σαντορίνη και το ενδιαφέρον αυξήθηκε και μετά την κλήρωση του κυπέλλου. Πιστεύω ότι θα γεμίσει το γυμναστήριο και στο δρόμο, στα καφέ όλοι μας ζητούν δυο νίκες επί της Σαντορίνη. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε"