1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-03-2016 19:26

«Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις»

Ο ΠΑΟΚ ήρθε στη Γλυφάδα για να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε περσι στη Σύρο. Στον ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν έχει νικήσει φέτος, ωστόσο όπως τονίζουν τόσο, ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης, όσο και ο αρχηγός Βασίλης Κουρνέτας είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις.

 

«Δείτε τις... στοιχηματικές εταιρίες»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Γλυφάδας είπε: «Εύχομαι και πιστεύω ότι αυτή η διοργάνωση θα έχει απόλυτη επιτυχία. Όλοι θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει σκληρούς αθλητές, καλό σύνολο και το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προβλέψεις για τέτοιους αγώνες και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι το φαβορί τότε θα πρέπει να δείτε τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες».

«Συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία»

Ο Βασίλης Κουρνέτας αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είναι σημαντικό να γίνονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι ο κόσμος που είναι στο βόλεϊι είναι καλό να βλέπει αυτά τα γεγονότα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το γήπεδο θα γέμιζε αλλά η κατάσταση που επικρατεί δεν μας δίνει αυτή την δυνατότητα. Γι'αυτό και εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Ήρθαμε να πάρουμε τον τίτλο όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι δύο μέρες, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εμείς αν κρίνουμε από το τελευταίο φάιναλ-4 στη Σύρο δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Ίσως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε θέληση για διάκριση και όπως είπα αν παίξουμε καλά έχουμε τύχη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ