1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2013 19:26

«Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να παίξει με τον Ηρακλή στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Μάκης Κανέλλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση στο Final 4. 


«Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και πιάσουμε καλή απόδοση τότε θα μπορέσουμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Είναι ένας αγώνας που θέλει προσοχή γιατί είναι νοκ άουτ και δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην έδρα του ο έμπειρος κεντρικός της ασπρόμαυρης ομάδας τόνισε: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό γιατί είναι διαφορετικό να παίζεις μέσα στην έδρα σου, μπροστά στον κόσμο σου και άλλο να παίζεις στο γήπεδο του αντιπάλου. Τον Ηρακλή τον έχουμε κερδίσει δύο φορές στο πρωτάθλημα, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε, γιατί ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Με την κατάλληλη προσοχή μπορούμε να περάσουμε στους «4» του θεσμού».

 
Διαβάστηκε 1941 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ