Εκτυπώστε τη σελίδα
15-03-2014 23:13

Θανάσης Πρωτοψάλτης «Like father, like son...»

Με 16 πόντους ο Θανάσης Πρωτοψάλτης οδήγησε εκ του ασφαλούς την Κηφισιά στον πρώτο τελικό στην ιστορία της. Ο ακραίος της ομάδα των βορείων προαστείων θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Σπύρου ως μπαμπάς και υιος που κατακτούν τίτλο Κυπέλλου.
«Το ότι παίξαμε την προηγούμενη βδομάδα με την ΑΕΚ μας έκανε καλό σήμερα. Είδαμε τα λάθη που κάναμε και τα διορθώσαμε. Ευτυχώς η σταθερότητα μας έχει διάρκεια, λόγω της χημείας που έχουμε με τα παιδιά. Δεν είναι μερικοί δεξιά και άλλοι αριστερά. Όλοι ευθεία. Διακρινόμαστε για το πάθος και την σταθερότητα μας».
 
Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ειδικά ένας τελικός. Είναι και ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλό ρόστερ και ξέρει απο τέτοιες διοργανώσεις. Θατα δώσουμε όλα αύριο, για τον κόσμο και για μας και ο καλύτερος θα κερδίσει».
 
Για την διοργάνωση και τον κόσμο της Καλαμάτας: «Προσωπικά εγώ έχω πολύ καιρό να δω τέτοιο γήπεδο. Mέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια και αν κλείσουμε και με το τρόπαιο τότε για μας θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 23:48 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    θανάση,Δημήτρη,Νίκο,Ζόραν,Ιγκορ,παιδιά σάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ γιά τό όνειρο.. Σάς ευχαριστούμε γιά τήν ομάδα-όνειρο πού χαίρεται κάθε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φίλος τού βόλεϊ, άσχετα μέ οπαδικές προτιμήσεις,νά βλέπει.. Ή φάση στό 12-9 τού δεύτερου σέτ μέ τά 4 συνεχόμενα μπλόκ, είναι ή φάση τής σεζόν, γιά χάϊ-λάϊτ τής χρονιάς καί όχι μόνο..
    Καί κάτι γιά τόν κόσμο τής Καλαμάτας. Δέν αξίζει ή ομάδα τού ΑΟΚ τής στήριξής σας στόν τελικό ;. Δέν είναι κρίμα ή ομάδα αυτή νά παίζει "μόνη" της ;. Όπως καί νά'χει..
    Παιδιά, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !. Κανένα άγχος ΕΣΕΙΣ.. Χαρήτε τόν τελικό ΚΑΊ ΌΤΙ ΓΊΝΕΙ..
    ΑΟΚΑΡΑΣ