1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2014 22:50

Αρσενιάδης: «Δεν πανηγυρίζουμε ακόμα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την πρόκριση στον τελικό ήταν ο Κώστας Αρσενιάδης. Ο τεχνικός της Κηφισιά παρόλα αυτά είναι συγκρατημένος ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η Κηφισιά θα κατέβει στον αγώνα αύριο χωρίς άγχος και θα κάνει το παιχνίδι της.
«Ήμασταν προετοιμασμένοι για τα πάντα, ξέραμε ότι αν παίζαμε καλά θα κερδίζαμε 3-0. θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί και αποφασιστικοί. Η διαφορά ήταν ότι παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, καλή επίθεση, καλή υποδοχή. Δεν ήταν κάποιο σημείο που λες ότι υπερτερήσαμε πολύ σε σχέση με τον αντίπαλο. Την ΑΕΚ την σεβόμαστε γιατί μην ξεχνάμε μας είχε κερδίσει 2 φορές στην αρχή. Στην ουσία χάσαμε δύο φορές και την κερδίσαμε δύο φορές.  Ήταν ένας συνδυασμός συγκέντρωσης, ενέργειας και ενθουσιασμού. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δεν πανηγυρίζουμε τόσο, θέλει υπομονή. Αύριο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και τελείως διαφορετικό».
 
«Τον έχουμε πεισμώσει»
 
Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό τρείς φορές αλλά αυτό τον έχει πεισμώσει κιόλας. Σήμερα έπαιξε καλά η Κηφισιά αλλά έπαιξε και πολύ καλά ο Ολυμπιακός και τελείωσε 3 ώρες νωρίτερα το παιχνίδι. Είναι περίπου 15 με 20 % περισσότερη ξεκούραση που μπαίνει και αυτό στο παιχνίδι. Σε μας δεν είναι σκοπός να πάρουμε τον τελικό, αλλά του Ολυμπιακού είναι. Εμείς θα πάμε να κάνουμε πάλι το καλό μας παιχνίδι και ό,τι μπορούμε να κάνουμε. Το ότι έχουμε κερδίσει τον Ολυμπιακό είναι γεγονός, μας έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά, ίσως αυτό μας έβαλε στην τετράδα. Βέβαια κάναμε και άλλες νίκες. Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Την ομάδα μου την ξέρω μέχρι ένα σημείο, κάθε μέρα, κάθε βήμα είναι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους παίχτες μου και για την ίδια την Κηφισιά. Τον Ολυμπιακό τον ξέρουμε καλύτερα. Ξέρουμε και ξέρουν τι σκεφτόμαστε για τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ξέρουμε, μπορεί να μπορούμε, μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοιχτά, είναι ερωτηματικό. Δεν φοβόμαστε, σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και πιστεύω και οι δύο ομάδες είναι δίκαια στον τελικό». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ