1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2014 15:58

Kάλεσμα Δημητρακόπουλου για τη γιορτή του βόλεϊ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Βόλεϊ των ανδρών, στο οποίο θα συμμετέχουν 4 από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Σήμερα το μεσημέρι είχαμε την πρώτη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, όπου οι διοργανωτές υποσχέθηκαν μια πετυχημένη διοργάνωση.

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα γίνει η δεύτερη και τελευταία συνέντευξη, όπου θα μιλήσουν παίκτες των τεσσάρων ομάδων, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς.

Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους οι ομάδες

Αυτό που τονίστηκε σήμερα είναι ότι το Κύπελλο απευθύνεται στον κόσμο της πόλης και ότι δεν υπάρχουν οργανωμένοι φίλαθλοι, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Καλαμάτας '80 αλλά και της Ομοσπονδίας Κώδτας Βλάσσης, έχουν γίνει επαφές από την Ομοσπονδία με τις ομάδες και δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί στο γήπεδο. Δεν θα επιτρέπεται καν η πρόσβαση σε φιλάθλους με διακριτικά των ομάδων. Οι αγώνες είναι «ειδικής διαχείρισης» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε επίσης ότι κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς διαπίστευση.

Να αναφέρουμε εδώ ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ και περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό τα σημεία διάθεσης είναι μέχρι και την Παρασκευή, το Πνευματικό Κέντρο (10:00 - 13:00 και 18:00 – 20:00)  και το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας (18:00 – 20:00).

Ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος κάλεσε τον κόσμο να πάει νωρίς στο γήπεδο για να μην υπάρξει συνωστισμός καθώς τόνισε ότι θα υπάρχει έλεγχος σε όλους.

Ο άσος της Καλαμάτας '80 Χρήστος Δημητρακόπουλος (ο οποίος έχει κατακτήσει το κύπελλο στο παρελθόν) τόνισε πως περιμένει μια σπουδαία διοργάνωση: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Δεν γίνονται συχνά τέτοιες διοργανώσεις στην επαρχία», τόνισε ο Δημητρακόπουλος.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 15 Μαρτίου
16.00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
19.15 ΑΟ Κηφισιάς - ΑΕΚ

Κυριακή 16 Μαρτίου
19.30 Τελικός

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ