1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2014 19:20

Δύο... «τρένα» συγκρούονται στο Ζηρίνειο

Δύο απο τις πλέον φορμαρισμένες και αήττητες ομάδες στο 2014, Κηφισιά και Παναθηναϊκός αναμετρούνται αύριο (19/2, Κουτσούλας, Ονόπας) στο Ζηρίνειο για μία θέση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Η γηπεδούχος Κηφισιά μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός πέντε και με την αυριανή αναμέτρηση ένα από τα δύο σερί θα «σπάσει».

Τελευταία ήττα της ομάδας των βορείων προαστείων ήταν στις 14 Δεκέμβρη από τον Εθνικό, παρόλα αυτά ο Κώστας Αρσενιάδης έχει και πάλι αρκετά προβλήματα αφού οι Γιοβάνονιτς, Σουλτανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Μουρούτης είναι αμφίβολοι.

«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού βάσει αποτελεσμάτων παίζουν δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες. Θα είναι δύσκολο για εμάς με τα προβλήματα και τις πιθανές απουσίες που έχουμε, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρα από το καλό του σερί και την σπουδαία νίκη που πέτυχε στην Αλεξανδρούπολη, δεν θα έχει άγχος κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο», δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την τεράστια νίκη στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού, αλλά ο τεχνικός των «πρασίνων» κρατά χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας την δυσκολία της αναμέτρησης.

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη Κηφισιά, αλλά κι εμείς τα πήγαμε αρκετά καλά στην Αλεξανδρούπολη. Βέβαια δεν έχουμε συνηθίσει τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό είναι ένα θέμα για την ομάδα μου. Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της παραμονής, αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε την προσπάθεια μας κι ότι βγει», σχολίασε ο προπονητής των πράσινων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ