1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2014 18:56

Παιχνίδι διπλής σημασίας στο Βραχάτι

Ο φορμαρισμένος Παμβοχαϊκός μετά την νίκη επί του Φοίνικα στην Σύρο υποδέχεται αύριο (19/2, Κυριοπούλου-Γεωργουλέας) τον ΠΑΟΚ για μία θέση στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου ανδρών, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο Στέλιος Καζάζης θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά την ομάδα που ξεκίνησε την φετινή σεζόν. Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Φοίνικα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν βέβαια για τους δικούς τους εντελώς διαφορετικούς λόγους τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι η δική μου ομάδα και το πώς θα σταθεροποιήσουμε κάποια πράγματα στην απόδοση μας».

Ο «Δικέφαλος» παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με το δεξί το 2014 (3-1 την Νίκη Αιγινίου), έκτοτε μετράει 4 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με εξαίρεση το 3-0 επί της Ορεστιάδας στους «16» του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά όλοι στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις με πρόκριση στο φάιναλ-4.

«Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4, αλλά η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Ο Παμβοχαϊκός δεν έκανε καλό πρώτο γύρο, όμως έχει έμπειρους παίκτες, δείχνει ότι ανεβαίνει κάτι που ισχύει και για εμάς», τόνισε ο Γιώργος Γιάτσης, που δεν θα έχει στη διάθεση του και σ’ αυτό το ματς τον Μιχάλη Χριστοφορίδη, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συμπληρώνει: «Έχουμε βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερη βελτίωση σε κάποια άλλα προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πάντως κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό σε μεγάλα διαστήματα παίξαμε καλό βόλεϊ κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε και με τον Παμβοχαϊκό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ