Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2014 16:59

Ντέρμπι Κυπέλλου μετά το... σοκ του Λιγκ Καπ

Αύριο θα κριθεί το ποιά ομάδα θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά τους Κυπέλλου Ανδρών.  Ο Εθνικός υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη τον Άρη (20.00, Παπαδογούλας, Ιωαννίδης), με τον νικητή να αντιμετωπίζει (ως γηπεδούχος) την ΑΕΚ

Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει τους μεταξύ τους αγώνες με τον Εθνικό να έχει πάρει την νίκη και στα δύο παιχνίδια. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη καλείται να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ και να συγκεντρωθούν ενόψει της συνέχειας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.


«Σίγουρα υπάρχει μια στεναχώρια σε όλους, αφού ήμασταν και οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης, αλλά από κει και πέρα έτσι ο αθλητισμός και καμία ομάδα δεν τελειώνει σε μια ήττα», παραδέχθηκε ο αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος ο οποίος δεν βλέπει το αυριανό ματς ως ευκαιρία εξιλέωσης: «Σίγουρα περιμένω από την ομάδα να βγάλει μια αντίδραση. Από κει και πέρα όμως για εμάς κάθε παιχνίδι είναι κι ένα τεστ. Πλέον το πρόγραμμα είναι γεμάτο παιχνίδια, δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις και πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις στο γήπεδο την αξία του. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος για εμάς, όπως ήταν και το League Cup, όπως είναι και το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης».

Ο Άρης έχει στην αποστολή του τους Νταμποβιτς και Γκόρτσανιουκ με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν μέχρι και τελευταία στιγμή να εκδοθούν τα δελτία τους.

«Στα παιχνίδια Κυπέλλου γίνονται πολλές εκπλήξεις και μία απ’ αυτές θέλουμε να σημειώσουμε κι εμείς. Ο Εθνικός μετά τον αποκλεισμό του από το League Cup θα εμφανιστεί περισσότερο συγκεντρωμένος σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι κι εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι από το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος», τόνισε ο τεχνικός των κιτρίνων Σπύρος Φίνος και συνέχισε: «Ο Εθνικός μοιάζει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, θα είναι πιο προσεκτικός και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Κι αυτό το λέω γιατί θεωρώ πως ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού που έχουν οι δύο ομάδες».

1 σχόλιο

  • Comment Link faros Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 16:14 posted by faros

    Mεγάλη πίκρα.θέλει προσοχή να μην χαθεί και το κύπελλο.