1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-09-2013 13:55

Κλήρωσε στην ΕΣΠΕΔΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις της ΕΣΠΕΔΑ και η ένωση θέλησε να ευχαριστήσει όσους προσέφεραν στην εκδήλωση.
«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 οι κληρώσεις της ΕΣΠΕΔΑ (Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών και των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας), για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στην αίθουσα «Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης» του πρώην Δημαρχείου Ρέντη (οδός Μπιχάκη 8).

Η κλήρωση των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων της Ένωσης μας έγινε σε έναν παρά πολύ ωραίο χώρο που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη έχοντας ως αποτέλεσμα τα πολλά θετικά σχόλια από το σύνολο των παρευρισκόμενων παραγόντων, προπονητών και αθλητών-τριών.

Επίσης όλη η κλήρωση καλύφθηκε διαδικτυακά από το sportshero.gr.

Η Διοίκηση της Ένωσης μας και με αυτή της την εκδήλωση συνεχίζει την πορεία της με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών της γιατί όλοι εμείς (παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες) που προσπαθούμε για το άθλημα που αγαπάμε, δικαιούμαστε αν μη τι άλλο την ποιότητα και τον σεβασμό.

Από την Ε.Ο.ΠΕ παρευρέθηκαν τα μέλη κ.κ. Χαλβατζής Ν. και Χρυσοχόου Τάκης καθώς και ο προϊστάμενος ανάπτυξης και beach volley Σοφιανός Νίκος, από την ΕΣΑΠ ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος Κερκινές Γιώργος, τον ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ εκπροσώπησαν η ειδ.γραμματέας Καντλή Κων/να και το μέλος Παπαχατζής Πέτρος, ενώ από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Διαμαντόπουλος Γιώργος & Τσάκωνας Φάνης»

 

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κο Γιώργο. Ιωακειμίδη και Αντιδήμαρχο του αθλητισμού κο Σπύρο Νικολάκη για την παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης τους κυρίους Πλάτων Δεσάντη και Μάκη Θωμά για την προσφορά τους σε εδέσματα και αναψυκτικά δημιουργώντας έτσι τον μπουφέ της εκδήλωσης, τον κ. Γιάννη Γκαγκαρα για την ηλεκτολογική υποστήριξη της αίθουσας και τέλος τον κο Νιφλή για την διαδικτυακή κάλυψη της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ