1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2023 13:49

Κύπελλο γυναικών: Όλες οι απονομές και οι βραβεύσεις στο final-4 της Άρτας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αναδεικνύοντας και αναγνωρίζοντας τις μεγάλες δόξες του Ελληνικού βόλεϊ συνέχισε σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση τις τιμητικές βραβεύσεις ως ελάχιστο φόρο τιμής στους ανθρώπους που μάτωσαν και έδωσαν τη ζωή τους για το άθλημα.
Έτσι, στο 16ο final-4 του 24ου κυπέλλου Ελλάδας γυναικών τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες που έγραψαν την δική τους ιστορία στο βόλεϊ, καθώς και ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων και της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Αντωνιάδη για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Στον πρώην διεθνή αθλητή Γιάννη Μπασούκα για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο τεχνικός σύμβουλος των εθνικών ομάδων Τάκης Καβαλλιεράκης.

Στον πρώην διεθνή αθλητή Χρύσανθο Κυριαζή για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Την απονομή της πλακέτας έκανε ο πρόεδρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Νίκος Δατσέρης.

Την τιμητική τους είχαν και οι πρώην διεθνείς αθλήτρια Μαρία Μπράγια και Βασιλική Παπάζογλου, οι οποίες τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο δήμαρχος Άρτας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο για την άρτια διεξαγωγή του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στην πόλη της Άρτας.

Στην Ένωση Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα για την συμβολή της στην διοργάνωση του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Άγγελος Μπάντιος από τον γενικό γραμματέα της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριο Χαλβατζή.

Στον Δημήτρη Κοτσαρίνης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και παράγοντας του βόλεϊ της Φιλιππιάδας για την συμβολή του στην διοργάνωση του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Την απονομή της πλακέτας έκανε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ιφιγένεια Τέφα.

Στον χορηγό της Ε.Ο.ΠΕ. και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ΚΥΑΝΑ Γιάννη Βασιλειάδη. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ