Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2021 18:38

Κύπελλο Γυναικών: Ευαγγελία Μερτέκη: «Θα γίνει μάχη», Κέντρα Ντάλκε: «Συγκεντρωμένες μέχρι το τέλος»

Μετά τους προπονητές Δημήτρη Παπαδόπουλο και Τακη Φλώρο, παρούσες στην συνέντευξη Τύπου ήταν και οι δύο αρχηγοί των ομάδων, Λίτσα Μερτέκη και Κέντρα Ντάλκε, οι οποίες σχολίασαν με την σειρά τους για τα σημεία που θα κριθεί ο αυριανός τελικός.
Κέντρα Ντάλκε (ΑΟ Θήρας)

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία που μας επέτρεψε να παίξουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες Υπήρχαν πολλές προκλήσεις μέσα στη σεζόν για όλες τις ομάδες και νιώθουμε τυχεχές που είμαστε μία από τις δύο φιναλίστ του τελικού».

Για τον κόσμο της Σαντορίνης:

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στη Σαντορίνη ένιωσα τον κόσμο στο πλευρό μας. Αν και φέτος δεν τους είδαμε στο γήπεδο λόγω του κορονοϊού, θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη και θέλουμε να τους επιβραβεύσουμε με έναν τίτλο».

Για το κίνητρο κατάκτησης του τίτλου:

«Το ότι έχουμε να δώσουμε άλλο ένα παιχνίδι και αυτό είναι τελικός είναι από μόνο του ένα κίνητρο».

Για το τι θα πει με τις συμπαίκτριές της πριν τον τελικό:

«Να είμαστε ψύχραιμες και η κάθε μία να κάνει να κάνει την δουλειά που έχει στο γήπεδο. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος».

Για το πόσο τους βοήθησαν τα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Δοκιμαστήκαμε με επιτυχία απέναντι σε δύο πολύ δυνατές αντιπάλους. Σίγουρα αυτό μας βοήθησε για να προετοιμαστούμε για τον τελικό».

Ευαγγελία Μερτέκη (αρχηγός ΠΑΟΚ)

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε στον τελικό μετά από μία ιστορική νίκη επί του Άρη. Υπάρχει ενθουσιασμός και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά και θα πανηγυρίσουμε έναν τίτλο για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ».

Για τον τελικό με τον ΑΟ Θήρας, μία ομάδα που έχει αγωνιστεί:

«Κάποια στιγμή όλοι οι αθλητές βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παλιές τους ομάδες. Ξέρω να το διαχειρίζομαι, το ξεχνάω και παίζω για την ομάδα μου. Πάντα ένας τελικός είναι ιδιαίτερος και σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη. Είμαστε προετοιμασμένες, δουλέψαμε σκληρά, διαβάσαμε τον αντίπαλό μας και είμαστε έτοιμες».

Για τη φετινή σεζόν:

«Η χρονιά δεν ήταν φυσιολογική. Σταματήσαμε, ξεκινήσαμε, διακόπηκε το πρωτάθλημα και τώρα παίζουμε για το κύπελλο. Η διοργάνωση μέχρι στιγμής έχει κυλήσει πολύ καλά».