1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-09-2014 22:22

«Ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται και δεν εμπαίζεται»

Ανακοίνωση για την την άρση απαγορεύσεων μεταγραφών εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, μετά και την συνάντηση που έγινε σήμερα (09/09) με τον αθλητικό δικαστή.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο για τα εξής: Ως γνωστόν, την προηγούμενη Πέμπτη ο κ. Αθλητικός Δικαστής εξέτασε το αίτημα του Παναθηναϊκού για άρση της απαγόρευσης μετεγγραφών λόγω παλαιότερης οφειλής προς τον κ. Ντονά. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής ανέβαλε την απόφασή του και για να ικανοποιήσει το αίτημά μας ζήτησε να καταθέσουμε ποσό 15.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουμε 2 συναλλαγματικές που θα κάλυπταν την υπόλοιπη οφειλή ως τον Απρίλιο του 2015. Αυτά τα ικανοποιήσαμε στο ακέραιο.
Παρόλα αυτά, στη νέα σημερινή συνεδρίαση ο κ. Ντονάς αρνήθηκε τη πρόταση του κ. Αθλητικού Δικαστή και προέβαλε νέες απαιτήσεις. Ο κ. Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε για λόγους που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε νέα αναβολή για αύριο Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Θεωρούμε δεδομένο ότι αύριο θα δικαιωθούμε οριστικά, γιατί απλούστατα ο Παναθηναϊκός είναι άψογος στις υποχρεώσεις του και ήρθε η ώρα επιτέλους αυτό να γίνει σεβαστό.
Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πρώτα απ’ όλα απέναντι σε όλο το Ελληνικό βόλεϊ. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στους πάντες ότι ο Παναθηναϊκός δεν εκβιάζεται ούτε εμπαίζεται από κανέναν.

4 σχόλια

  • Comment Link giorgos13 Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 14:13 posted by giorgos13

    φιλε ο παναθηναικος εγγυείται ότι θα παρει σε ότι ζητησε ο αθλητικος δικαστης ηταν σωστος σου εχω ξαναπει ποιο είναι κινητρο του αυτό κανει μπαμ από μακρια

  • Comment Link pamvo fan Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 13:07 posted by pamvo fan

    φιλαρακο ,δεν φταιει ο ντονας που τα επαιρνε 80000 ,αλλα αυτοι που τα εδιναν.
    και εσυ το ιδιο θα εκανες .

  • Comment Link volley1980 Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 05:37 posted by volley1980

    ο ανθρωπος έπαιρνε 80.000 ευρώ για πέντε σέρβις τη σαιζόν και τρία κιλά μετά από κάθε παιχνίδι.

  • Comment Link χριστος13 Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 19:30 posted by χριστος13

    ρε σταθη τι κακο σου εχουμε κανει για να φερεσαι ετσι ότι ζητησε ο αθλητικος δικαστης από τον παναθηναικο το εκανε και με το παραπανω το δικο σου συμφέρον θα κοιτάξεις η το συμφέρον των τριτων ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ