1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2014 19:57

Πρόωρος τελικός με φόντο το Final 4

Το τελευταίο εισιτήριο για το φάιναλ 4 κυπέλλου γυναικών κρίνεται από το μεγαλύτερο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε έναν πρόωρο τελικό με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το 2011 ο Ολυμπιακός είχε πάρει το κύπελλο στη Σάμο επικρατώντας με 3-2 της Ένωσης, ενώ τη ομάδες σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν την πρόκριση με 3-0. Κανείς δεν ξεχνά, ότι πέρσι οι Πειραιώτισσες έφτασαν στο νταμπλ με το 3-1. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει δημιουργήσει μια μικρή παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ σε ό, τι αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου.

Το θετικό είναι ότι οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και αναμένεται να δούμε μια μεγάλη μάχη. Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία, ενώ δίνουν σημασία στην πρόκριση, όπως φαίνεται και από την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Κοτσάτου στην προπόνηση.  Ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε από τις αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.  

Πέμπτη 27/2/2014
Μ. Μερκούρη, 19.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ (Κυριοπούλου, Μουλά Ε.)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ