1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2014 17:35

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ η αναβολή του πρωταθλήματος Εφήβων, κανονικά οι Νεανίδες

Όπως αναμενόταν η ΕΟΠΕ προχώρησε σε αναβολή της ημιτελικης φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, λόγω της προσφυγής της Νίκης Αιγινίου στο ΑΣΕΑΔ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κατέθεσε προσφυγή επειδή η ΕΟΠΕ δεν την αναγνωρίζει ως πρωταθλήτρια Μακεδονίας, μετά από την καταγγελία διαιτητή ότι στο πρωτάθλημα Εφήβων του Συνδέσμου Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) σφύριξαν ιδιώτες και όχι εγκεκριμένοι ρέφερι λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η Ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η φήμη ότι το σωματείο ΜΑΣ Νίκη επρόκειτο να καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (νέων). 

Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι στο ΑΣΕΑΔ δεν έχει φτάσει τέτοια προσφυγή, το Αγωνιστικό Τμήμα επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του σωματείου ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου κ. Δημήτρη Αυλίδη, ο οποίος δήλωσε ότι η προσφυγή αυτή έχει σταλεί.

Κατόπιν αυτού η Ομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψη:

1) την εκ του νόμου υποχρέωση της μη συνέχισης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε περίπτωση προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και

2) ότι ήδη από αύριο 27/2/2014 οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες της Ημιτελικής Φάσης επρόκειτο να μετακινηθούν, αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ της διεξαγωγής των αγώνων αυτών, προκειμένου να αποφευχθεί άσκοπη περαιτέρω ταλαιπωρία των μελών της κάθε αποστολής.

Επισημαίνεται ότι οι αντίστοιχοι αγώνες της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα διεξαχθούν κανονικά.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του volleynews.gr: εδω

1 σχόλιο

  • Comment Link Φίλος του Βόλλευ. Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 18:03 posted by Φίλος του Βόλλευ.

    Συγχαρητήρια στις προσπάθειες των Αθλητών και των Σωματείων, που έφθασαν στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
    Κρίμα που οι επιτυχίες αυτές θα περάσουν από τις δοκιμασίες και από τις αναπόφευκτες αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων του ΑΣΕΑΔ, λόγω της εσφαλμένης απόφασης της ΕΠΕΣΘ, να επιλέξει και να αναθέσει, μεσούσης της περιόδου, την διεύθυνση διεξαγωγής των επίσημων αγώνων των Πρωταθλημάτων, σε ιδιώτες και φορείς του αθλήματος, κατά παράβαση των προκηρύξεων.
    Είναι απορίας άξιο, πως η νομική επάρκεια του κ. Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ και των έγκριτων νομικών του, επέτρεψαν εσφαλμένη ερμηνεία των Προκηρύξεων και των κανονιστικών διατάξεων, με συνέπεια τις αναμενόμενες εκτροπές μαζί με τις παρενέργειες.
    Εσφαλμένο επίσης, είναι και το εύρος της δικαιοδοσίας των κατά τόπους Συνδέσμων Διαιτητών, να συνδιαλέγονται και να αποφασίζουν με τις Ενώσεις, κατά το δοκούν.
    Το αυτοδίκαιο και το αυτοκέφαλο των Συνδέσμων, δεν μπορεί να αντικαθιστά και να υπερβαίνει τις δικαιοδοσίες της Ο.Δ.Β.Ε, σε θεμελιώδη και θεσμικά ζητήματα που συσχετίζονται με τις βασικές λειτουργίες του αθλήματος.
    Για απλές προσεγγίσεις μιλάμε, που βοηθούν την αποφυγή των αδιεξόδων.
    Κουράγιο και υπομονή, με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για τις Ομάδες και συγχαρητήρια στον Δήμο Κόνιτσας για την ανάληψη της διοργάνωσης, ενός μικρού Δήμου που διψάει για αθλητικά γεγονότα.
    Μπράβο Δήμαρχε κ. Παναγιώτη Γαργάλα, να παραμείνεις πάντα Φίλος του Αθλητισμού.-

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ