1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2014 17:24

Με απουσίες και... Κόβαλτσουκ η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Κουτσονίκα

Με ντέρμπι διαφορετικών στόχων ανοίγει αύριο η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Κηφισιά στο κλειστό του Ζηρινείου (14/02, 19.30, Novasports-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης)

 

 

 

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προέρχεται από το σπουδαίο τρίποντο στο Ρέντη, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς και χρειάζεται τους βαθμούς για να διατηρηθεί εντός της 4αδας και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από την ΑΕΚ που ακολουθεί στην 5η θέση με 28 βαθμούς.

Νέο πρόσωπο στην 12αδα της Κηφισιάς είναι ο Όλεγκ Κόβαλτσουκ του οποίου το δελτίο εκδόθηκε σήμερα. Το απουσιολόγιο του Κώστα Αρσενιάδη έχει τους Δημήτρη Σουλτανόπουλο (θλάση στη γάμπα) και Ζόραν Γιοβάνοβιτς (θλάση στον τετρακέφαλο), ενώ o Βαγγέλης Μουρούτης έδωσε νέα παράταση στη χειρουργική επέμβαση στην κύστη κόκκυγος.

Ο Άρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στην 4αδα και θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του μόνο εάν νικήσει την Κηφισιά. Μετά την παραίτηση του Σπύρου Φίνου και του Αντώνη Παπαδόπουλου οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν και πάλι με τον Βαγγέλη Κουτσονίκα στον πάγκο τους, όπως είχε συμβεί και από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-13.

Στον Α΄γύρο ο Α.Ο.Κηφισιάς νίκησε στη Μίκρα τον Άρη με 3-2 σετ.
 
 
(16η αγωνιστική) 
Παρασκευή 14 Φεβρουρίου 2014

Γυμναστήριο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» 19.30 (Novasports-4): Α.Ο.Κηφισιάς - Αρης

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Χλωρός, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Γιαννακοπούλου
 
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ