1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2012 13:41

Συλλυπητήρια από Μαυρικίδη και ΠΑΣΑΠ για τον θάνατο του Κεραμίδα

Τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Μπάμπη Κεραμίδα εξέφρασαν ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης και το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ:
«Από χθες το ελληνικό βόλεϊ είναι φτωχότερο. Ο πρώην διεθνής διαιτητής και ομοσπονδιακός προπονητής, Μπάμπης Κεραμίδας δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Μία ισχυρή προσωπικότητα, που με τις γνώσεις και την εργατικότητα της κατάφερε να είναι από τους ανθρώπους που αναμόρφωσαν το ελληνικό βόλεϊ. Αποχαιρετάμε σήμερα με οδύνη τον σεβαστό «Δάσκαλο», τον καλό μας φίλο με την υπόσχεση πως δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Εκ μέρους όλων των μελών της ΟΔΒΕ, αλλά και προσωπικώς, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια. «Kαλό ταξίδι φίλε Μπάμπη…», αναφέρει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών βόλεϊ Ελλάδος, ενώ ο ΠΑΣΑΠ αναφέρει:

«Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην διεθνή διαιτητή και ομοσπονδιακού προπονητή, Μπάμπη Κεραμίδα που έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ σε ηλικία 69 ετών. Ο «Δάσκαλος», όπως ήταν το προσωνύμιο του εκλιπόντος, αφού πέρα από τους δεκάδες αθλητές που ανέδειξε, ήταν από τις πλέον ισχυρές και αγαπητές προσωπικότητες του βόλεϊ, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Λαϊκό", όπου νοσηλευόταν.
Το Μάϊο του 1989 ο Μπάμπης Κεραμίδας για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του Οδυσσέα, ίδρυσε το σωματείο "Οδυσσέας Αμαρουσίου", ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. και  μέχρι πρόσφατα σφύριζε σε τουρνουά παλαιμάχων. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, το Δ.Σ. αποφάσισε την κατάθεση στεφανιού στην κηδεία του, που θα γίνει  την Τετάρτη (12/12) στις 13:15 στον Κόκκινο Μύλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ