1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2013 20:36

Καταγγελίες Κορτέζ στον ΟΠΕΡ και η «ντροπή του Ψαρουδάκη»

Αγωγή κατά του Κωστή Ψαρουδάκη στα πολιτικά δικαστήρια και καταγγελία στην FIVB για τον ΟΠΕ Ρεθύμνου ετοιμάζει η κολομβιανή Πάολα Κορτέζ που αγωνίστηκε στην ομάδα της Κρήτης την περίοδο 2012-13.
Η Κορτέζ έχει να λαμβάνει το 40% του συμβολαίου της από τον ΟΠΕΡ και κανείς από τον σύλλογο δεν της έχει δώσει απάντηση για την πληρωμή ποσού κοντά στα 5.000 Ευρώ. Μάλιστα ο γνωστός μάνατζερ Θεόδωρος Φιλιούδης που είχε μεσολαβήσει φιλικά για να πάει η Κορτέζ στο Ρέθυμνο εγκαλεί τον πρόεδρο του Ρεθύμνου που είναι και αντιπρόεδρος στην ΕΟΠΕ:

«Ο Ψαρουδάκης πριν ένα χρόνο με παρακαλούσε να μεσολαβήσω για να έρθει η Κορτέζ στην Ελλάδα. Το έκανα γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις με την αθλήτρια και επειδή ο Ψαρουδάκης μου έδωσε το λόγο του. Τώρα όλοι τον ψάχνουμε και δεν εμφανίζεται πουθενά. Η Πάολα Κορτέζ έχει ένα παιδί ενός έτους και έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα τα οποία και δούλεψε. Είναι ντροπή του Ψαρουδάκη να συμπεριφέρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο σε μία αθλήτρια που ήρθε από την άλλη άκρη της γης για να πάρει 11.000 Ευρώ όλη τη σεζόν και τελικά να μην έχει εισπράξει το 40%. Δεν ντρέπεται ο πρόεδρος του Ρεθύμνου; Δεν ντρέπεται να διοικεί το ελληνικό βόλεϊ και να το δυσφημεί; Ποιος του είπε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι στις αθλήτριες; Πίστευα πως και ως αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ θα μπορούσε να εγγυηθεί για την ομαλή ολοκλήρωση της συνεργασίας αλλά όπως φαίνεται δίνει το παράδειγμα για τα κακώς κείμενα στο άθλημα», δήλωσε ο Φιλιούδης.

16 σχόλια

  • Comment Link Εκ των εσω Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:25 posted by Εκ των εσω

    Nik εκ των έσω σου λέω πάλι οτι δεν ειναι... Αννουλα!ωστοσο θα της μεταβιβασουμε τα φιλια σου. θα επρεπε να εισαι καλυτερα ενημεροσ γιατι υπάρχουν παίκτριες που μιλάνε με ομάδες και λένε τα των οφειλομένων...!!

  • Comment Link Νικ Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 07:26 posted by Νικ

    Πείτε κι αλλά εσείς που υποστηρίζετε τις ομάδες σας που δεν χρωστάνε πουθενά....Για όλα φταίει ο Ψαρουδακης και κανένας άλλος,όλες οι υπόλοιπες ομάδες χαίρουν υγείας!!!!!!!Οσο για τις πληροφορίες εκ των έσω που έχετε κάποιοι,δώστε φιλακια στην Αννουλα απο μένα....Ας κοιτάξει ο καθένας την δική του καμπούρα....

  • Comment Link leni Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 20:52 posted by leni

    Πυροτέχνημα το Ρέθυμνο.Θα φανεί πολύ σύντομα και θα επιστρέψει πάλι στα αλώνια.Τα λεφτά που θα δώσουν για τα ταξίδια στην ευρώπη ας τα έδιναν στην Κορτέζ.

  • Comment Link manolios e Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 13:45 posted by manolios e

    Δεν σέβεται τις δικές του αθλήτριες σιγά μην είχε σωστή συμπεριφορά σε αθλήτριες άλλων ομάδων όπως η Γιώτα.Μπράβο του.

  • Comment Link trelitsa Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 10:27 posted by trelitsa

    Προς Κορτεζ,δεν ηξερες...δεν ρωταγες...γραψτα στο χιονι τωρα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ