1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2023 22:39

Η «φονική διαγώνια» Κρίστλ Εσντέλ στις Αμαζόνες!

Τεράστια μεταγραφική κίνηση από τις Αμαζόνες, καθώς η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Ερυθραίας ανακοίνωσε την απόκτηση της Κρίστλ Εσντέλ.

Η παρουσία του «μαύρο διαμαντιού» και αρχηγού του Τρίνιταντ Τομπάκο αλλάζει τις ισορροπίες στην Πρι Λιγκ, καθώς ισχυροποιεί το ρόστερ των Αμαζόνων με ένα «εκπληκτικό όπλο» που αναμένεται να δώσει στην ομάδα των βορείων προαστίων, τεράστια ώθηση για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η πολύπειρη Εσντέλ που είναι διαγώνια ( 38 χρ.1μ90) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρκόπουλο και Θέτιδα, ηρθε για τρίτη φορά στην Ελλάδα.. πιο «φονική» και έτοιμη, ώστε να αρχίσει να «πυροβολεί» τα αντίπαλα μπλοκ.

Για το νέο «τοπ γκαν» που εχει παίξει σε πολλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Τουρκία, Φιλιππίνες,  η ανακοίνωση της διοίκησης των Αμαζόνων αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη διεθνή επιθετικό από το Τρινιταντ Τομπάκο, Krystle Esdelle. Το «μαύρο διαμάντι», αρχηγός της εθνικής ομάδας στη χώρα της, είναι γεννημένη την 1ηΣεπτεμβρίου του 1984, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας.

Η Esdelle είναι γνώριμη στον κόσμο του ελληνικού βόλει από τη συμμετοχή της στις ομάδες της VolleyLeague, Μαρκόπουλο και Θέτις, τις αγωνιστικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017, αντίστοιχα Η ένταξη της αθλήτριας στο δυναμικό της ομάδας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το επιθετικό σκέλος, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία με συμμετοχές σε χώρες όπως η Πολωνία, η Γαλλία και η Γερμανία.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. εύχεται στην Krystle Esdelle, υγεία και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ