1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2022 16:44

Σκληρή μονομαχία Κηφισιάς- Άθλου Ορεστιάδας στο Ζηρίνειο (26/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV)

Με ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής θα ανοίξει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League και είναι αυτό μεταξύ του Α.Ο.Π. Κηφισιάς και του Άθλου Ορεστιάδας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη Volley League  (Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 6η αγωνιστική, 26/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης).

Η Κηφισιά εξελίσσεται από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος όχι μόνο λόγω θετικών αποτελεσμάτων αλλά αγωνιστικών εμφανίσεων. Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα έχοντας από 10 βαθμούς και στο -4 από τον Ολυμπιακό και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Έχει 4 νίκες σε 5 αγώνες και μόνο μία ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ. Εντός έδρας είναι αήττητη.

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε: «Στη φετινή Volley League όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί είναι η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται. Η θέση που έχει η Ορεστιάδα ξέρουμε ότι δεν είναι ρεαλιστική. Ίσα, ίσα  αν δούμε το πρόγραμμα που είχε τις πρώτες αγωνιστικές ,μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι.

Ειδικά μέσα στην Ορεστιάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες με υψηλούς στόχους. Αυτό πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να το κάνει και εκτός έδρας. Εμείς όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και τώρα έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να νικήσουμε και αυτό το παιχνίδι. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να συνεχίσουμε να προοδεύουμε ως ομάδα. Επειδή είχαμε μικρότερη προπονητική εβδομάδα, λόγω του παιχνιδιού στη Σύρο, διαχειριστήκαμε τους αθλητές με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι. Έχουμε μικρά προβλήματα κούρασης, αλλά αυτά μόλις αρχίζει το παιχνίδι μένουν στην άκρη».

Ο Βραζιλιάνος Ρικάρντο Αλεξάντερ είπε: «Το παιχνίδι απέναντι στο Άθλο αποτελεί μία ακόμα μεγάλη πρόκληση για την Κηφισιά. Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι του και γνωρίζουμε καλά ότι είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ με το σερβίς της, ενώ παρά τις ήττες έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θέλουμε να είμαστε επιθετικοί μέσα στο Ζηρίνειο για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά οι συμπαίκτες μου και εγώ θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Άθλος Ορεστιάδας αναδεικνύεται σε ομάδα των τάι μπρέικ. Μπορεί να είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη αλλά έχει πάρει 3 βαθμούς από ισάριθμα τάι μπρέικ. Όταν μάλιστα τα δύο από αυτά είναι απέναντι στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό τότε αντιλαμβάνεται κανείς τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει.

Οι ακρίτες αναζητουν την πρώτη τους νίκη στη Volley League και την πρώτη εκτός έδρας και είναι ικανοί για όλα. Το πρόσωπο του αγώνα είναι φυσικά ο πασαδόρος του Άθλου Σταύρος Κασαμπαλής καθώς την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην Κηφισιά.

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Πάντα ένα παιχνίδι στην Κηφισιά είναι πολύ δύσκολο, καθώς η αθηναϊκή ομάδα εδώ και χρόνια συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Είναι μία ομάδα καθ’ όλα πάρα πολύ σοβαρή και οργανωμένη και γενικά το έργο μας αύριο προβλέπεται δυσχερές.

Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια μας και θα πάμε στην Κηφισιά να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Το παν είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να δείξουμε για ένα ακόμη παιχνίδι το καλό μας «αγωνιστικό πρόσωπο»

. Κάιο Σέζαρ Ντε Πρα (Διαγώνιος Άθλου Ορεστιάδας): «Παίζουμε κόντρα στην πρώην ομάδα μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό τον αγώνα. Η ομάδα μας χρειάζεται μια καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει παράλληλα να φτάσουμε στη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα μας μετά από 5 αγωνιστικές είναι πολύ «διψασμένη» για νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους 3 βαθμούς, ώστε να πετύχουμε αυτή την πρώτη μας φετινή επιτυχία για την ομάδα και τους φιλάθλους μας»

Ο πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «'Oπως η Ορεστιάδα έχει δώσει φέτος "ζωή" στο ελληνικό βόλεϊ με την "καυτή" έδρα της έτσι και το Ζηρίνειο αρκετά χρόνια τώρα συντηρεί μια "ζέστη" και δυνατή έδρα με το ιδιαίτερο γήπεδο και τον κόσμο της.

Από την μια λοιπόν η Κηφισιά φέτος έχει βρει τα "πατήματά" της από νωρίς και από την άλλη εμείς "διψάμε" πολύ για την πρώτη μας νίκη και για αυτήν θα παλέψουμε . Προσπαθούμε πολύ, προπονούμαστε ακόμη περισσότερο και πρέπει να ανταμείψουμε τους εαυτούς μας, ώστε να πάρουμε ώθηση και να αρχίσουμε να "ρολαρουμε" καλύτερα στη συνέχεια». Aυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στη Volley League.

Volley League - 6η αγωνιστική


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022


Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Διαιτητής challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 17.30: Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Ξυδάκης, Μανωλάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 19.00: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ