1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2022 17:14

Η δήλωση Ανδρεόπουλου που άγγιξε όλο το βόλεϊ εκτός από την ΕΡΤ (vid)

Η δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη ματσάρα με τον Άθλο στην Ορεστιάδα άγγιξε όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ εκτός φυσικά από την ΕΡΤ η οποία για λόγους περικοπών - που θυμάται κατά διαβολική σύμπτωση μόνο για τα γεγονότα του βόλεϊ - έκοψε τη μετάδοση του αγώνα στην Ορεστιάδα.

 

Για καλή τύχη όλων έγινε καλό ματς και μεταξύ Μίλωνα και ΟΦΗ αλλά αυτά δεν έχουν σημασία καθώς το δόγμα της ΕΡΤ είναι "το βόλεϊ δεν πουλάει και η ΕΡΤ του κάνει χάρη που το δείχνει". Tα νούμερα πάντως τόσο των θεατών όσων και αυτών που παρακολουθούν τα Live Streaming και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

"Δώστε μας και άλλη ώθηση".

Τι είπε όμως ο Ανδρεόπουλος; Δεν στάθηκε στην απώλεια του βαθμού από την ομάδα του, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, στις ομάδες όχι μόνο του αγώνα αλλά όλου του πρωταθλήματος. Είπε πως είναι πιθανό μία από τις τρεις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στο Challenge Cup να πάρουν τον τίτλο, έκανε κάλεσμα ενότητας σε όλες τις δυνάμεις του αθλήματος και απευθυνόμενος με νόημα προς τους δημοσιογράφους και τους τηλεοπτικούς σταθμούς είπε:"Δώστε μας και άλλη ώθηση".

Να τι δήλωσε:

"Μπράβο σε όλους. Το βόλεϊ χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις. Εχουμε δυνάμεις πολλές και κρυφές δυνάμεις. Η Volley League είναι το καμάρι μας εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρει υψηλής ποιότητας θέαμα και πρέπει να την αναδείξουμε ακόμα περισσότερο όλοι μαζί και ειδικά εσείς οι δημοσιογράφοι. Εφέτος ένα ευρωπαϊκό κύπελλο είναι κοντά σε ελληνικά χέρια και αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να το φουντώσετε και άλλο. Είναι πολύ πιθανό να κατακτηθεί από ελληνική ομάδα. Κάθε ματς στο πρωτάθλημα τα θαυμάζει ο κόσμος. Δώστε μας και άλλη ώθηση".

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ