1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2022 21:12

Χριστοφιδέλης: «Μεγάλη και σημαντική νίκη» Καζάζης: "Δίκαιη η επιτυχία της Κηφισιάς"

 Δηλώσεις για το μεγάλο θρίλερ στη Σύρου έκαναν οι προπονητές Δημήτρης Καζάζης του Φοίνικα και Κώστας Χριστοφιδέλης της Κηφισιάς.

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

"Είναι ξεκάθαρο ότι η Κηφισιά έπαιξε πολύ ελεύθερα. Με το σερβις μας χαλάσαμε την υποδοχή της. Εμείς ήμασταν κακοί στη χάι μπολ. Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε σε δύσκολες επιθέσεις των αντιπάλων μας να κάνουμε το μπλοκ-άμυνα. Είναι κάτι που το δουλεύουμε συνεχώς, αλλα δεν μπορέσαμε να το κάνουμε απέναντι στην Κηφισιά. Στα κρίσιμα σημεία η Κηφισιά ήταν πιο αποφασιστική και νίκησε δίκαια".

Ο Σέρβος διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Πέτερ Μιχάλοβιτς δήλωσε:

"Περιμέναμε ότι θα πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Η Κηφισιά όμως έπαιξε καλά και πήρε δίκαια τη νικη. Δεν είμασταν αποτελεσματικοί στις ψηλές μπάλες και δεν είμασταν ψύχραιμοι σε κρίσιμα σημεία. Η Κηφισιά άντεξε στην πίεση που της ασκήσαμε με το σερβίς μας. Εμείς πρέπει να προσέχουμε τις λεπτομέρειες και ειδικά στο τάι μπρέικ κάναμε λάθη που δεν έπρεπε".  

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:

"Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη για την Κηφισιά, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που εκ των πραγμάτων έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς.Εμείς για 2 εβδομάδα συνεχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ποια πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας. Οι αθλητές μου δειχνουν πρόοδο. Κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και είναι πολύ ευχαριστημένος. Πάντα είμαι απαιτητικός, πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.

Αν στο 4ο σετ παίζαμε με μεγαλύτερη διαύγεια ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι πιο εύκολα. Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε. Υπάρχουν διαστήματα που παίζουμε καλά και διαστήματα που κάνουμε παιδικά λάθη. Όσο κρατάμε τη μπάλα στον αέρα μπορούμε να κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Νίκο Τσάπο ο οποίος έχασε πριν λίγα 24ωρα τον πατέρα του".

Ο Κόρει Τσέιβερς της Κηφισιάς δήλωσε:

"Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε και το τρίποντο. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστική και να προχωρούμε βήμα- βήμα σε κάθε παιχνίδι".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ