1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2022 14:08

Χίλια παιδιά έπαιξαν μπιτς βόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, αθλητικές δράσεις που οργανώνονται στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας - Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022. Οι εκδηλώσειςπου αφορούν τις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις έγιναν στο Karteros Beach Sports Center σε συνεργασία των Διευθύνσεων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την υποστήριξη του ΕΑΚΗ και της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

ις Αθλητικές δράσεις τίμησαν με την παρουσία τους και το χαιρετισμό τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενακης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης Κρήτης, κ. Εμ. Καρτσωνακης, ο Δ/ντης Β/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, ο Δ/ντης Α/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Εμ. Μπελαδακης , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβας, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Λευτέρης Ζερβός, ο πρόεδρος της Οργανωτικης Επιτροπής των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ενώ την εναρκτήρια τελετή έκλεισαν με το χαιρετισμό τους οι Υπεύθυνοι ΦΑΣΧΑ ΔΔΕ και ΔΠΕ Ηρακλειου κ. Ι. Δημόπουλος και Ι . Κατσαμποξακης.





Με σύνθημα "Άθληση κάθε μέρα -Υγεια μια Ζωή" στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν το Γυμνάσιο και το ΓΕΛ Γουβών, το Γυμνάσιο Θραψανού, το 6ο και 44ο ΔΣ, το 2ο ΔΣ, το 4ο ΔΣ Ηρακλείου, το 1ο Δημ Γαζιού, το ΔΣ Αρκαλοχωρίου και το ΔΣ Κριτσάς Λασιθίου. Σύνολο 919 μαθητές και μαθήτριες.



Οι αθλητικές δράσεις περιλαμβάνουν γνωριμία με τα παράκτια αθλήματα beach volley, beach handball, beach soccer και beach basket και θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια τους θα περάσουν περίπου 4.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων Λυκείων, ΕΠΑΛ και Σχολείων Ειδικής Αγωγής.

Το συντονισμό των δράσεων έχουν οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής ΣΧΑ Α/θμιας και Β/ βαθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ενώ την ευθύνη της διεξαγωγής των αθλημάτων έχουν εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και από τις δύο βαθμίδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ