1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2022 23:09

Κόρινθος: Νίκησε Απόλλωνα Καλαμάτας, ηττήθηκε απο ΖΑΟΝ

Μία νίκη και μία ήττα ήτα ο απολογισμός των δύο πρώτων φιλικών που έδωσε η Κόρινθος στην έδρα της, με ΖΑΟΝ και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Κόρινθος-ΖΑΟΝ 1-3

Σε ό,τι αφορά το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον δυνατό ΖΑΟΝ που παίζει στη Volley League, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ της πιο έμπειρης ομάδα των βορείων προαστίων.Στα δύο πρώτα σετ οι γηπεδούχες πάλεψαν με διάθεση και πάθος και τα έχασαν οριακά με 23-25- και 24-26 αντίστοιχα. Στο τρίτο σετ ο ΑΣΠ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 σετ με 25-14.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ τα κορίτσια του Μανώλη Πρασανάκη, πίεσαν την ομάδα της Κηφισιάς, η οποία άντεξε, είχε ψυχραιμία  και καθαρό μυαλά στους τελευταίους πόντους και κατάφερε να επικρατήσει με 21-25 και 1-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κόρινθος (Πρασανάκης) Aνγκούλο, Παπά, Μαργαρίτη -λ, Αγγιστριώτη- λ, Κυπαρίσση, Ελευθερίου, Σπυροπούλου, Βαλληνδρά, Πατουχέα, Βενέτη, Βενετσάνου, Ντρίζα

ΖΑΟΝ (Λιώσης) Λε Τουκ, Τέιλορ, Κόντγουερθ, Γιοβάνη, Αρβανιτο πούλου, Γιώτα, Κακουράτου (λ), Πατέλη, Μικρουδάκη, Παπαδέδε, Γρυλλάκη, Κούση.

Κόρινθος- Απόλλωνας Καλαμάτας 2-1

Το ματς της Κυριακής έναντι του Απόλλωνα Καλαμάτας ήταν επίσης ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος, λόγω και του ότι η ομάδα αυτή θα είναι φετινή αντίπαλος του. Οι γηπεδούχες στα δύο πρώτα σετ ήταν καλύτερες, και πήραν προβάδισμα με 2-0 σετ (25-20, 25-17). Στο τρίτο σετ ο κοουτς Πρασανάκης αποφάσισε να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα, και έτσι η ομάδα της Καλαμάτας κατάφερε να μειώσει σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κόρινθος (Πρασανάκης): Aνγκούλο, Παπά, Μαργαρίτη -λ, Αγγιστριώτη- λ, Κυπαρίσση, Ελευθερίου, Σπυροπούλου, Βαλληνδρά, Πατουχέα, Βενέτη, Βενετσάνου, Ντρίζα

Από τον Απόλλωνα ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του. Χρόνο συμμετοχής πήρε η νέα Αμερικανίδα ακραία, Ανια Φάιλο ενώ για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε η Αργεντίνα διαγώνια, Αναίς Τόσι

Επόμενος αντίπαλος του ΑΣΠ είναι ο ΑΟΝ Αργυρούπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, την Τετάρτη 21/9 στις 20:00.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ