1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2022 14:03

«Σημάδια ζωής» στον Πανναξιακό με διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή 7/8

Μετά από δύο μήνες απόλυτου σκοταδιού, οι άνθρωποι του Πανναξιακού έδωσαν «σημάδια ζωής», και ανακοίνωσαν ξαφνικά ότι την Κυριακή 7 Αυγούστου διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.Πάντως όποιο σχήμα και αν προκύψει θα χρειαστεί να δώσει άνιση μάχη με το χρόνο, ώστε να καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές ρόστερ για τη Volley League, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας είναι έτοιμες και συγκροτημένες.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ αναφέρει:

«Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.Κάθε ενδιαφερόμενος για υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ. του σωματείου θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για να υποβάλλει εγγράφως την υποψηφιότητα του το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 22:00.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 7 Aυγούστου 2022 ημέρα Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00 στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου ιερού ναού Παντάνασσας στη Χώρα Νάξου με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και όπως προβλέπεται από τις αντίστοιχες διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες – υποψηφιότητες επικοινωνείτε με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής:Ραβιόλου Ανδριανή (Τηλ: 697 753 6508)
Τσατσούλας Βασίλης (Τηλ: 6987599490)»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ