1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2022 18:46

Στον Πορφύρα θα πασάρει η Έλενα Γεωργιάδου

Την απόκτηση της 18 χρονης (1μ82) ταλαντούχας πασαδόρου, Έλενας Γεωργιάδου, από την Καβάλα ανακοίνωσε ο Πορφύρας, ενόψει της νέας χρονιάς στην Πρι λιγκ. Η ανακοίνωση της ομάδας του Πορφύρα για την αθλήτρια που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, υποστήριξε:

«Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας ήλθε σε συμφωνία με την γεννημένη το 2004 πασαδόρο Ελενα Γεωργιάδου, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό μας για τη σεζόν 2022-2023 ώστε να μας ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League.

Η Ελενα αγωνιζόταν έως τώρα στον εξαιρετικό και φιλοπρόοδο ΑΟ Καβάλας, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και μετακινείται κοντά μας καθώς εισήχθη στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών

.Για την διαδικασία μετάβασης της αθλήτριας στον Πορφύρα, για τη σεζόν 2022-2023, απολύτως καθοριστική ήταν η συνεννόηση του συλλόγου μας και με τον Ολυμπιακό, τον οποίο ευχαριστούμε για την άριστη ( όπως πάντα ) συνεργασία, προσωπικά δε και ειδικά τον Νίκο Κατσιούρα και τον Μανώλη Τσιρογιάννη, σταθερούς και έντιμους φίλους του Πορφύρα.»

Πορφύρας ρόστερ

Πασαδόροι: Ελένη Γεωργιάδου, Τζ'ενη Μπάγια

Ακραίες:  Μαρία Σωτηρίου, Βενετία Ατέσογλου, Εβελίνα Θαλασσινού, Ελένη Παγωμένου

Διαγώνιες: Ελευθερία Ιωαννίδου, Aναστασία Σακιζλή

Κεντρικές: Μαρία Σάντε, Αναστασία Ποντικάκη, Φραγκουλά Τζένη

Λίμπερο: Πετρίνα Μπουτζελάκου

Προπονητής: Μανώλης Αποστολογιωργάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ