1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2022 00:10

Στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου ο Γιάννης Βαγγέλης με στόχο την παραμονή

Νέος προπονητής στον Αίαντα Ευόσμου, ανέλαβε ο Γιάννης Βαγγέλης. Ο έμπειρος τεχνικός και αστυνομικός στο επάγγελμα θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Θεσσαλονικιώτικο σύλλογο στην παραμονή στο δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volley League.

O Βαγγέλης έχει περάσει από τα αναπτυξιακά του Επίκουρου Πολίχνης και του Αίαντα Ευόσμου στα πρώτα του βήματα ενώ ήταν βοηθός προπονητή σε Νίκη Αιγινίου, ΔΑΣΩ, ΜΕΝΤ και Μακεδόνες Αξιού, όπου οδήγησε την ομάδα νεανίδων στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2016 στη Ζάκυνθο. Τα τελευταία χρόνια ήταν στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών, όπου είχε πολλές επιτυχίες με τα αναπτυξιακά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Αίαντα για το νεο προπονητή

«Ο Γιάννης Βαγγέλης στο προπονητικό επιτελείο του ΑΠΣ Αία Ευόσμου για το αγωνιστικό έτος 2022 - 2023.Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον γνωστό προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα στην κατηγορία της Pre League, παράλληλα με την επίβλεψη του δυναμικού των αναπτυξιακών τμημάτων των κοριτσιών.Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Βαγγέλη στον Εύοσμο και στους αγωνιστικούς πάγκους του συλλόγου μας με στόχο μια παραγωγική αθλητική χρονιά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ