1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2022 19:01

Κανέλλος, Μανδηλάρης και Μαναβή, Καλαμαρίδου στο παγκόσμιο της Πολωνίας

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Thessaloniki Grand Slam, οι Ιάσωνας Κανέλλος, Άγγελος Μανδηλάρης και οι Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή ταξίδεψαν για τη Πολωνία, εκεί όπου θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο τουρνουά του Beach Pro Tour.
Οι Εθνικές μας ομάδες θα ξεκινήσουν τη πορεία τους στη διοργάνωση κατηγορίας Futures από τα προκριματικά για να διεκδικήσουν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό. Το τουρνουά στο Μπιαλιστόκ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για τα δύο δίδυμα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ομάδες του υψηλότερου επιπέδου, πριν ταξιδέψουν στην Ίο για το παγκόσμιο τουρνουά που θα βρίσκονται απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Ο Ιάσωνας Κανέλλος με τον Άγγελο Μανδηλάρη (κεντρική φωτό) αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Πολωνία το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ Δήμητρα Μαναβή και Μυρτώ Καλαμαρίδου αναχώρησαν τη Τρίτη.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ