1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2022 17:50

Ενθουσιασμός και προσμονή για το φετινό σιρκουί από τους πρωταγωνιστές της άμμου

Τον ενθουσιασμό τους για το φετινό καλεντάρι του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που περιλαμβάνει συνολικά 18 σταθμούς έδειξαν με τις δηλώσεις τους στην επίσημη συνέντευξη Τύπου οι πρωταθλητές Ελλάδας Άγγελος Μανδηλάρης, Ιάσονας Κανέλλος, ο χάλκινος το 2021 Δημήτρης Χατζηνικολάου, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Δήμητρα Καραγκούνη και ο τριταθλήτρια Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Στο πάνελ βρέθηκαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τίε Σαντάνα, Κωνσταντίνος Ποθητάκης και ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ιάσον Κανέλλος: «Υγιή σεζόν σε όλους»





«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία μας στη Ρόδο και την κατάκτηση της 5ης θέσης, αλλά είμαστε πανευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ για την συνέντευξη Τύπου του Πανελληίου πρωταθλήματος. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια υγιή σεζόν».

Άγγελος Μανδηλάρης: «Κάθε χρόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο»


«Είμαι πολύ ενθουσιαμένος που θα συμμετάσχω για μια ακόμη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο βλέπω βελτιώσεις, έτσι και φέτος θα γίνουν 4 σπουδαία τουρνουά και εύχομαι καλή σεζόν σε όλους».

Δήμητρα Καραγκούνη: «Αναζωογόνηση του μπιτς βόλεϊ»



«Θέλω να τονίσω τη φετινή αναζωογόνηση που ξεκίνησε με την συνεργασία της ΕΟΠΕ με τους Δήμους. Είναι ένα άλμα για το άθλημα καθώς δεν αφορά μόνο τα μάστερς αλλά και τα μικρά τουνρουά που αναβαθμίζουν το μπιτς βόλεϊ και προβάλουν τον αθλητικό τουρισμό».

Λίζα Τριανταφυλλίδη: «Ευκαιρία να παίξουμε το άθλημα που αγαπάμε»



«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ και όλους τους Δήμους που δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο στους αθλητές αλλά και στον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά το άθλημα που αγαπάμε».

Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Τεράστια τουρνουά φέτος»



«Ξεκίνησα να συμμετέχω στα masters πριν από 2 χρόνια ακριβώς πριν έρθει η πανδημία και να μας στερήσει αυτό που αγαπάμε. Μας δίνεται τεράστια ευκαιρία φέτος με αυτά τα 4 τουρνουά, αλλά ειδικά στην Πλατεία Συντάγματος, όπου το προηγούμενο τουρνουά το έχω δει από φωτογραφίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν στο να γίνει και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Τίε Σαντάνα: «Η βολεϊκή κοινότητα είναι ενωμένη»



«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία  φέτος, μετά την πανδημία να δω όλη την βολεϊκή κοινότητα, ειδικά τους νέους αθλητές. Ξεκινήσαμε καλά, η Ρόδος ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά, σήμερα γίνεται μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».
 
Μανώλης Ρουμελιώτης: «Αισιοδοξία για ένα δυνατό σιρκουί»

«Η σημερινή εκδήλωση βγάζει μια αισιοδοξία ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σιρκουί. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κι είναι πολύ σημαντικό για την ΕΟΠΕ και το Υπουργείο Αθλητισμού καθώς αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των προσπαθειών τους».

Κώστας Ποθητάκης: «Ο κόσμος να απολαύσει όμορφο θέαμα»


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδιοργανωτές, να ευχηθώ στους αθλητές υγεία και εύχομαι ο κόσμος να έρθει για να απολαύσει όμορφο θέαμα σε όλα τα τουρνουά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ