1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2022 22:38

Τσάλεντζ καπ: Την Πέμπτη 27/01 (20.00) ο Παναθηναικός υποδέχεται για την πρώτη νίκη την Τενερίφη

Την Πέμπτη (27/1) θα γίνει οριστικά ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού με την Τενερίφη για το Τσάλεντζ καπ στο κλειστό του Αγ. Θωμά (20.00). Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι η αναμέτρηση του βόλεϊ γυναικών με την Τενερίφη έχει προγραμματιστεί για αύριο (27/01) και ώρα 8 μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Cosmote TV).

Τα «φίνα κορίτσια» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν το πλεονέκτημα που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.Η Maret Grothues δήλωσε στο www.pao1908.com : «Στο αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσουμε το σέρβις-μπλοκ-άμυνα. Έχουν μια σταθερή ομάδα με καλούς επιθετικούς αλλά πιστεύω ότι έχουμε κι εμείς πολύ ποιοτική ομάδα.

Είμαστε ενθουσιασμένες που θα αγωνιστούμε αύριο στην έδρα μας. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι ξεχωριστά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη».Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί με τους κατόχους διαρκείας που είχαν επικοινωνήσει με το γραφείο μελών»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ