1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2022 02:02

Μιλενκόσκι: «Παίξαμε με καρδιά»- Φράγκος: «Ήμασταν σταθεροί και βελτιωμένοι»

Ο προπονητής τoυ Φοίνικα Σύρου Γιόσκο Μιλενκόσκι  δήλωσε για το μεγάλο διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Παίξαμε με καρδιά. Λόγω του κορωνοϊού δεν κάναμε πολλές προπονήσεις . Όπως είδατε χάσαμε την ενέργειά μας στο τέταρτο σετ. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε και το πέμπτο. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Μπορούσαμε να νικήσουμε και 3-1. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Για εμάς ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Το απολαύσαμε όπως είχαμε πει ότι θα κάνουμε και πριν το ματς. Η διαφορά του Ολυμπιακού ήταν η παρουσία του Ζουπάνι. Έπαιξε με άλλον κεντρικό και άλλον διαγώνιο. Ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε, γιατί δεν είχαμε πληροφορίες. Γι' αυτό τον λόγο επικεντρωθήκαμε στο δικό μας παιχνίδι και όχι σε αυτό του αντιπάλου».

Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου Ανδρέας Φράγκος μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού σημείωσε: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο. Όταν υπάρχει μία δύσκολη περίοδος όλοι οι παίκτες μπορεί να ξεκινήσουν να έχουν τις αμφιβολίες τους. Το σημαντικό είναι ότι αυτό πρέπει να το προσπαθήσεις να το πολεμήσεις και να παλέψεις στην προπόνηση και να γίνεσαι καλύτερος. Έχουμε βελτιώσει πράγματα στο μπλοκ και στην άμυνα. Είμαστε πιο σταθεροί σε σχέση με το ξεκίνημα, έχουμε γνωριστεί και καλύτερα μεταξύ μας. Αυτό φαίνεται περισσότερο στο γήπεδο.

Για τους στόχους του Φοίνικα: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια μετράνε. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ