1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2022 00:43

Δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με αντίπαλο τον ενισχυμένο ΟΦΗ (15/1, 17:00, Volley League ΕSAP TV)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ευρωπαίο Παναθηναϊκό που θέλει να πάρει το τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την 9η αγωνιστική. (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, 9η αγωνιστική, 15/1, 17:00, Volley League ΕSAP TV, Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης).

Ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Νταβίντ Ουίξορεκ ο οποίος όμως είναι αμφίβολλο εάν θα αγωνιστεί διότι έχει κάνει μόλις μία προπόνηση μετά την έλευση του από τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: "Ο Νταβιντ Ουιτσορεκ, θα μας βοηθήσει αρκετά και θα μας ανεβάσει επίπεδο ως ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή μεταγραφή. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, που θα μας ανεβάσει. Είναι πολύ καλός επιθετικός" . Σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Επέστρεψε και ο Ντεουίζ ο οποίος μας έλειψε πολύ. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα στον δεύτερο γύρο.

Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Το ποσοστό μας στην επίθεση είναι χαμηλό. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι σε αυτό. Στο μπλοκ άμυνα, είμαστε πολύ καλοί. Στο σέρβις και στην επίθεση πρέπει να ανέβουμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι δύσκολο να μπούμε στην εξάδα, αλλά τουλάχιστον να μείνουμε στην κατηγορία".

O Kώστας Δεληκώστας θα αποφασίσει λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, το αν θα χρησιμοποιήσει τον Ουίτσορεκ στην αναμέτρηση. O Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή από την Ουκρανία και τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Χόροντοκ ταξίδεψε στο Ηράκλειο για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος εντός του 2022. Οι πράσινοι έχουν 21 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν τα τρίποντα τους που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Β΄ΓΥΡΟΣ

Volley League 9η αγωνιστική

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2021 PAOK Sports Arena 19:15 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Bασιλειάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Λούμσι, Βασδέκης. Εμμανοηλίδου.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Δ.Βικέλας Βέροιας 16:30 (Volley League ΕSAP TV): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Πλιαχά, Σαρακινίδης. Γραμματεία: Συρομάχου

. Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης. Παρατηρητής: Καρπουζάς. Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κανδιλιεράκης. Γραμματεία: Κουνδουράκη. 

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Δ.Βικέλας Σύρου 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Διαητητές: Φραγκάκης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ