1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2022 01:19

Volley league: Επανεκκίνηση με δυνατή κόντρα ΠΑΟΚ-Κηφισιάς (14/1, 19:15, EΡT-3)

Με το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΑΟΠ Κηφισιάς ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League που θα είναι και ο πρώτος εγχώριος αγώνας για το 2022. (PAOK Sports Arena, 9η αγωνιστική, 14/1, 19:15, EΡT-3, Διαιτητές: Bασιλειάδης, Αβραμίδης).

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην 7η νίκη του στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από επιτυχημένο σερί στο πρωτάθλημα, έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται σε 3η θέση, σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έχουν 21 και 20 βαθμούς αντίστοιχα.

Μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην πορτογαλική Μπαστάρδο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ύστερα από την διακοπή τόσο των εορτών, όσο και της Λίγκας λόγω του covid-19.

Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως έχουν μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία είναι στο χέρι τους να κερδίσουν, βλέποντας το καθένα ξεχωριστά και παίζοντας σε όλα με την ίδια σοβαρότητα.

Σε αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Καλμαζίδης και το τεχνικό του τιμ έχουν ξεκινήσει και τελειώνουν την τακτική προσέγγιση όσον αφορά την Κηφισιά, η οποία θα επιτευχθεί και μέσω της βίντεο-ανάλυσης, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής προετοιμασίας. Η Κηφισιά με 8 βαθμούς είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στοχεύει στην 3η νίκη στο πρωτάθλημα.

Για την Κηφισιά είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2022. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» Γιάννης Παπαδόπουλος τόνισε: «Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος έχουμε πολύ δύσκολη δοκιμασία απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο. Η διακοπή των εορτών θεωρώ ότι έκανε καλό στην Κηφισιά καθώς είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς χωρίς την πίεση των επίσημων υποχρεώσεων.

Είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι δεδομένο ότι παίζουμε χωρίς άγχος και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι υγεία σε όλους και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα λόγω κορονοϊού».

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός είπε: "Είναι το πρώτο παιχνίδι για το 2022 απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα. Προερχόμαστε από αγωνιστική αποχή περίπου ενός μήνα  και αυτό που θέλουμε είναι να βρούμε γρήγορα τον ρυθμό μας ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί". Σε 31 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα της Κηφισιάς με 22-9 νίκες.

Β΄ΓΥΡΟΣ

Volley League 9η αγωνιστική

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2021 PAOK Sports Arena 19:15 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Bασιλειάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Λούμσι, Βασδέκης. Εμμανοηλίδου.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Δ.Βικέλας Βέροιας 16:30 (Volley League ΕSAP TV): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Πορτοκαλίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Πλιαχά, Σαρακινίδης. Γραμματεία: Συρομάχου.

Βαρδινογιάνειο Αθλητικό Κέντρο 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Καραπουλάκης. Παρατηρητής: Καρπουζάς. Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κανδιλιεράκης. Γραμματεία: Κουνδουράκη. 

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Δ.Βικέλας Σύρου 17:00 (Volley League ΕSAP TV): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Διαητητές: Φραγκάκης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ