1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2021 16:27

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο αναπτυξιακό καμπ επιλέκτων στην άμμο του ΣΕΦ

Με το τριήμερο αναπτυξιακό καμπ στο ΣΕΦ το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου έπεσε η αυλαία για το 2021 στο άθλημα του beach volley.

Επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Τίε Σαντάνα και των συνεργατών του, προπονήθηκαν και αξιολογήθηκαν, στα πλαίσια της επιλογής των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κ18 του 2022 που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Λουτράκι. Το 2022 θα πραγματοποιηθούν άλλα δύο αντίστοιχα καμπ και στο τέλος θα γίνει η επιλογή των ομάδων σε αγόρια και κορίτσια που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό.

Την τελευταία ημέρα διεξήχθη και το Junior Christmas Cup, το οποίο είναι ενταγμένο στο νέο πλαίσιο χειμερινών διοργανώσεων Elite Series.

Νικητές στη κατηγορία Κ19 αγοριών ήταν ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Δημήτρη Καλιόζη (από Κω και Ρόδο αντίστοιχα), οι οποίοι επικράτησαν στον τελικό του Παναγιώτη Σεμιτέκολου και του Βίκτωρα Μηλιώνη (από Αθήνα).

Στην κατηγορία Κ19 κοριτσιών, η Ελευθερία Φετφατζή και η Ιωάννα Κοντζεδάκη νίκησαν τις αδερφές Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη. Και οι 4 φιναλίστ στα κορίτσια είναι από Ηράκλειο Κρήτης. Τέλος στην κατηγορία Κ22 αγοριών οι Χρήστος Τσιγαρίδας και Ιάκωβος Καφούρος επικράτησαν των αδελφών Μπεν και Φίλιπ Μάλεσιτς.

Τις απονομές έκαναν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ελένη Καζάκου και ο ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα.

Αντίστοιχες διοργανώσεις θα διεξαχθούν και την 25η Μαρτίου (Juniors Cup II) και τις αργίες του Πάσχα (Juniors Cup III) οπότε και θα ολοκληρωθεί ο θεσμός των Elite Series με τους τελικούς σε κάθε κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ