1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2021 02:35

Δυνατή μονομαχία Φίλιππου-Κηφισιάς στη Βέροια

Το ντέρμπι της Βέροιας μεταξύ του Φιλίππου και της Κηφισιάς θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League (5η αγωνιστική, Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου, 28/11, 17:00, Live Streaming ESAP TV). Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στο ενεργητικό τους και θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια να μείνουν κοντά στην πρώτη τετράδα.

Ο Φίλιππος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0 σετ. Ο τεχνικός του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Αν είμαστε όλοι την Κυριακή υγιείς, ελπίζουμε να γίνει ένα ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που ανήκει στις καλές ομάδες του δικού μας γκρουπ δυναμικότητας και τελευταία έχει βρει το ρυθμό της, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας στην Κρήτη και με τη βοήθεια του κόσμου μας που ελπίζουμε ότι θα μας στηρίξει στη Βέροια, ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα.»


Ο πασαδόρος του Φιλίππου Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Είναι ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς! Προερχόμαστε από νίκη, άρα η ψυχολογία μας είναι σε καλό επίπεδο. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που ελπίζω να τους ξεπεράσουμε μέχρι την Κυριακή. Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή και είμαι βέβαιος πως θα έρθει καλά διαβασμένη στη Βέροια. Θεωρώ πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Περιμένουμε το κόσμο μας στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας να έρθει να μας συμπαρασταθεί σε αυτή την νέα αρχή που κάναμε από το προηγούμενο παιχνίδι και με τη βοήθεια του νέου χορηγού μας, Νίκου Τάκη, τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια, έχουμε ανέβει ψυχολογικά και βλέπουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος με αισιοδοξία». Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε: « Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από σημαντικές νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι στη φετινή Volley League όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη εκτός έδρας. Ο Φίλιππος ειδικά αυτά τα παιχνίδια με τις ομάδες που θεωρητικά είναι στην δεύτερη τετράδα του πρωταθλήματος, τα υπολογίζει πολύ και περιμένουμε έναν αγώνα γεμάτο πάθος».

Το λίμπερο της Κηφισιάς Τάσος Σωνάκης τόνισε: « Απέναντι στον Φίλιππο περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ανοδική μας πορεία, δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, όπως κάναμε και με τον Μίλωνα στο Ζηρίνειο. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει σκληρά στην προπόνηση, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι στη Βέροια. Θεωρώ ότι συνολικά είμαστε καλύτεροι από τον Φίλιππο, αλλά αυτό καλούμαστε να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση σε κάθε πόντο για να πάρουμε τη νίκη».

Volley League Ανδρών - 5η αγωνιστική Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

  Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-0

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

  Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η. 3-0.

  Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Δ. Βικέλας Βέροια 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης Ε., Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χανός, Πλιάχα, Γραμματεία: Συρομάχου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ