1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2021 22:32

Στο «Παλατάκι» θα παίξει τη ρεβάνς με την Αστερίξ ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη μετά την σπουδαία νίκη στο Βέλγιο επί της Αστερίξ με 3-0, να πάρει την πρόκριση από τη φάση των «32» του CEV Cup, στην παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, η ιστορική ρεβάνς της Τετάρτης (24/11, 18:00) θα γίνει στο Παλατάκι, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα περισσότεροι φίλοι της ομάδας να την παρακολουθήσουν από κοντά.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει: 

«Στο PAOK Sports Arena θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της Φάσης των «32» του Women’s CEV Cup, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Asterix Avo VolleyΟ Δικέφαλος, υποδέχεται την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, την Asterix Avo Volley, και έχοντας ως δύναμη τον κόσμο του θέλει να οδηγηθεί σε μία ιστορική πρόκριση, στους «16» του Women’s CEV Cup.Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣΘύρα 13: 5€Οι κάτοχοι διαρκείας, θα εισέρχονται από την Θύρα 13 με την επίδειξη της κάρτας. Οι κάτοχοι διαρκείας VIP, θα εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας από την κεντρική είσοδο VIP.Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια…

Σημεία Διάθεσης:Τρίτη 23 Νοεμβρίου Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-20:00

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ: 10:00-15:00

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-18:00

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.Διευκρινήσεις σχετικά με την είσοδο στο γήπεδο…

Πρόσβαση στο VIP Parking του PAOK Sports Arena θα έχουν οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και οι προσκλήσεις του παιχνιδιού.Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας αλλά και των προσκλήσεων, θα πραγματοποιηθεί από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena.

Οι φίλαθλοι με απλό εισιτήριο διαρκείας και απλό εισιτήριο αγώνα, θα εισέλθουν από τη θύρα 13 του PAOK Sports Arena.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ