1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2021 14:30

Η Κόρινθος υποδέχεται (19/9) τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε φιλικό παιχνίδι

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του ΑΣΠ Κόρινθος για τη νέα σεζόν της Pre League Γυναικών, με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τις αθλήτριες του να μπαίνουν πλέον και σε αγωνιστικούς ρυθμούς με φιλικές αναμετρήσεις.

Οι Κορίνθιες αφου πέρασαν με απόλυτη επιτυχία το πρώτο τους test στην Καλαμάτα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όπου πραγματοποίησαν αρκετά θετική εμφάνιση και δίχως να έχει ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο το ρόστερ, υποδέχονται αύριο Κυριακή 19/09 (18.00) τον Μεσσηνιακό σύλλογο στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ των δύο Πελοποννησιακών ομάδων.

Στο πρώτο φιλικό είχαμε Απόλλων Καλαμάτας – ΑΣΠ Κόρινθος 2-2 Τα σετ: 19-25, 19-25, 25-13, 25-17.

Απόλλων Καλαμάτας (Μπ. Μυτσκίδης): Θεοδωρακέα, Κόλλια, Βενέτη, Γρίβα, Καράμπελα, Γκιαούρη (λ), Καρακύκλα, Καραμούντζου, Ν. Γιόλα (λ), Μπεσσή, Αποστολοπούλου, Τσάτουμα, Ε. Σακελλαρίου.

ΑΣΠ Κόρινθος (Δ. Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Κατσίκα, Σπυροπούλου, Πατουχέα, Ελευθερίου, Ασπεν, Χαραβελούλη, Μαργαρίτη (λ), Καραβοκύρη (λ), Ντρίζα, Λεκοσιώτη.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους (με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) και νοσήσαντες τους τελευταίους 6 μήνες (με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ