1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2021 21:47

Τεράστια αμυντική θωράκιση για τα Πεύκα η επιστροφή της Μαρίας Μυρίδου

 Μεγάλη ενίσχυση για τα Πεύκα αποτελεί η απόκτηση της Μαρίας Μυριδου. Η 26 χρονη (1μ67) εξαιρετική λίμπερο που διακρίθηκε ιιδαίτερα στους Μακεδόνες Αξιού, και στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε και πάλι στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης απο τον Άρη, απο τον οποίο τελικά αποχώρησε αν και είχε συμφωνήσει και είχε ανακοινωθεί αρχές Μαίου.

 Η παρουσία της Μυρίδου θωρακίζει εντυπωσιακά την άμυνα της ομάδας του Μανώλη Σκουλικάρη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ, στο οποίο έχει μεγάλο και μοναδικό στόχο την άνοδο στο σαλόνι της Volley League. H ανακοίνωση του συλλόγου των Πεύκων, αναφέρει για την ανανέωση συνεργασίας με τη Μυρίδου που ηταν και στο περυσινό ρόστερ του συλλόγου:

“Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΑΣΑΚ και το τμήμα βόλεϊ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Μυρίδου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-22. Κάθε αγωνιστική επιτυχία στις προσπάθειές σου Μαρία!”

Το ρόστερ των Πεύκων (2021-22)

Πασαδόροι: Σοφία Ιακωβάκη, ‘Ελσα Μπάγγου, Σοφία Τόλιου

Κεντρικές: Εύη Κυριακίδου, Σταυρούλα Κούση, Αναστασία Ματσαρόκη, Νικολέτα Πλακιά.

Ακραίες: Μαρία Κοτέογλου, Δέσποινα Λιούλη, Κατερίνα Χατζή

Διαγώνιες: Εύα Νικολαϊδου, Ελένη Τσιτσιμπλάμη,

Λίμπερο: Μαρία Μυρίδου, Κατερίνα Σακκά,  Δήμητρα Μπαλλά

Προπονητής: Μανώλης Σκουλικάρης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ