Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2021 22:02

'Ερχεται 4η ξένη στον ΑΟ Θήρας (vid)

Την απόκτηση 4ης ξένης, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπή και θα εμφανιστεί, στο παραδοσιακό τουρνουά «Νομίκεια» που θα γίνει από 30/9-2/10, προανήγγελε αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της εκπομπής «Νέα των Κυκλάδων,»

Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου για τον ερχομό της νέας ξένης παίκτριας και την διοργάνωση των «Νομικείων» αναφέρει:

«Στους ρυθμούς του 8ου φιλικού τουρνουά «Νομίκεια 2021» και θεσμού πλέον στο βόλεϊ γυναικών που διοργανώνει από το 2012 ο Α.Ο. Θήρας, στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, κινείται και επίσημα από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, το νησί της Σαντορίνης.Λίγο πριν το πρώτο σερβίς των αγώνων στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. μάλιστα, έσκασε σαν… βόμβα, στο ραδιοθάλαμο των 106,4 των Fm, η είδηση της απόκτησης μιας ακόμη ξένης άσου για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.Εκλεκτή αντιπροσωπεία του Α.Ο Θήρας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σκοπελίτη, τον αντιπρόεδρο, Ανδρέα Πατηνιώτης και τις διεθνείς άσους μας, Μαριαλένα Αρτακιανού, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, ως καλεσμένοι της εκπομπής «Νέα των Κυκλάδων,» αποκάλυψαν δια μικροφώνου στο δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, ότι είναι «στα σκαριά» περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, με την απόκτηση και μίας 4ης ξένης, το όνομα της οποίας αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και επίσημα.

Μάλιστα, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, το τελευταίο κομμάτι του φετινού παζλ του Α.Ο. Θήρας, αναμένεται να είναι παρούσα και στα «αποκαλυπτήρια» της φετινής ομάδας, που θα γίνουν μπροστά στον κόσμο της στα «Νομίκεια 2021», από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Γιώργος Σκοπελίτης το τουρνουά θεσμός του Α.Ο. Θήρας με τη συμμετοχή ακόμη της Ουγγρικής Βάσας, του Απόλλωνα Λεμεσού και του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ, θα έχει για πρώτη φορά διεθνές προφίλ και εξαιρετικά ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Ξέχωρα όμως από το αγωνιστικό μέρος, το οργανωτικό επιτελείο, αλλά και οι πολύτιμοι εθελοντές του Α.Ο. Θήρας, έχουν βάλει «ψηλά τον πήχη», ώστε το τουρνουά «Νομίκεια 2021», με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και συγκινήσεις, να είναι εφάμιλλο αντίστοιχων τουρνουά, υψηλότατου επιπέδου, στο εξωτερικό.Και στα φετινά «Νομίκεια», που για πρώτη φορά θα διεξαχθούν με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, όπως πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας σε συνεργασία, με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.), η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, υπό την αυστηρή τήρηση όμως των υγειονομικών πρωτόκολλων που ισχύουν για τους κλειστούς αγωνιστικούς χώρους.

Αναφερόμενος στην μεγάλη κίνηση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, ο κ. Πατηνιώτης ευχαρίστησε τον απλό φίλαθλο, αλλά και τον κάθε χορηγό, για την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα, που βοηθούν με την καρδιά τους, σε τόσο δύσκολες εποχές, προκειμένου να δούνε το «καμάρι της Σαντορίνης» να φτάνει ακόμη ψηλότερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά κυρίως να συνεχίσει ο σύλλογος το σπουδαίο έργο και την υψηλού επιπέδου προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες τμήματα της ομάδας.

Από την Δευτέρα μάλιστα 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αρχίζουν και οι προπονήσεις στα αναπτυξιακά τμήματα, αγωνιστικά και μη, όπου μετά το συγκινητικό ενδιαφέρον που σημειώνεται, η διοίκηση ζητάει περισσότερες ώρες από το ΔΑΠΠΟΣ, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που υπάρχει, για να καταφέρει να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδάκια του νησιού να αθληθούν και να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ.Αν και με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη η «νησιώτισσα» λίμπερο τα τελευταία 8 χρόνια Μαριαλένα Αρτακιανού, δεν περίμενε φυσικά το… γαμπρό που της έταξαν αστειευόμενοι οι παραγωγοί της εκπομπής, για να δηλώσει την πίστη και την αγάπη της στο νησί.

Ωστόσο, η «Αρτάνα», πέρα από την ικανοποίησή της για τη ζωή της Σαντορίνη δεν έκρυψε, ούτε φέτος το… παραδοσιακό άγχος ενόψει πρεμιέρας της σεζόν, αλλά και την ανυπομονησία της για τον ερχομό και των υπόλοιπων ξένων αθλητριών, ώστε να προλάβει να «δέσει» όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα ενόψει των εξαιρετικά απαιτητικών φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων

.Το έτερο «καρντάσι» του Α.Ο. Θήρας, η νεοαποκτηθείσα διεθνής πασαδόρος Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, μίλησε με τις καλύτερες εντυπώσεις για τις πρώτες εβδομάδες παρουσία της στο νησί, αλλά και το σταδιακό «χτίσιμο» της ομάδας. Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία της για την κατάκτηση των φετινών της ομάδας και έστειλε… μήνυμα στις αντίπαλες ομάδες του πρωταθλήματος ότι τις περιμένουν… δύσκολες στιγμές στην έδρα του ΑΟ Θήρας, κάτι που γνωρίζει καλά και από «ιδία πείρα».

ΑΟ Θήρας (2021-22)

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού

Κεντρικές: Αργυρίου Γεωργία, Διάλλα Βασιλική, Μαριάννα Καλαπόδα

Ακραίες: Αντρέα Μίτροβιτς(Καναδας), Σιμόν Άμποτ(ΗΠΑ), Χριστίνα Αδαμοπούλου

Διαγώνιες: ‘Αλεξ Χολστον (ΗΠΑ), Γεωργία Γκόλτσιου

Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος

 

 

 

 

Media