Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2021 21:19

ΟΦΗ: Ο Αργεντίνος Λαπέρα στη θέση του Χουαν Βάσκεζ

Αλλαγή ξένου είχαμε στον ΟΦΗ καθώς προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά έγγραφα του Βενεζουελάνου Χουαν Βάσκεζ, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Αμέσως η διοίκηση της Κρητικής ομάδας ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του που είναι ο 28χρονος (1μ93) Αργεντίνος ακραίος Γκονζάλο Λαπέρα. Πρόκειται για τον δεύτερο Αργεντίνο του συλλόγου,μετά τον πασαδόρο, Φερνάντο Αρπάου.

Ο Λαπέρα είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Δανία με την φανέλα της Vestsjaelland.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«To ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (1μ93) Αργεντίνου ακραίου Gonzalo Lapera.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, έχει υπάρξει διεθνής  με τις U21 και U23 της χώρας, έχοντας μάλιστα να επιδείξει την 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την U-21 το 2013 και την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την U-19, το 2011

.To 2021 ήταν τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δανία.Ο Gonzalo Lapera, θα αντικαταστήσει στον ΟΦΗ τον 28χρονο διεθνή ακραίο απο την Βενεζουέλα Juan Vasquez, καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή με τα έγγραφα του για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Στον ΟΦΗ, δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο, καθώς η προετοιμασία της ομάδας, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες και η απόφαση του προπονητή, του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, ήταν να κινηθεί για άλλο παίκτη.»

 ΟΦΗ (ροστερ 2021-22

Ακραίοι: Γκοναζαλο Λαπέρα (Αργεντινή), Πελεγρκίν Βάργκας (Πορτο Ρίκο), Χρήστος Σαλταφερίδης, Πέτρος Κάλλας

Διαγώνιοι: Ράντι Ντουίζι(ΗΠΑ)

Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος, Βαγιόπουλος Ευάγγελος, Τζουγκραράκης Αλέξανδρος

Πασαδόροι: Φερνάντο Αρπάιου (Αργεντινή), Μιχαήλ Άγγελος Στεφανίδης

Λίμπερο: Άκης Δαρίδης, Τεφτσής Μιχάλης

Προπονητής: Κώστας Δεληκώστας