1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2021 14:08

Νίκος Πολίτης: Η ψυχή της προετοιμασίας της προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι

Ήταν υπεύθυνος να μην λείψει τίποτα και να έχουν ό,τι χρειαστούν στη διάθεσή τους οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο που απαρτίζουν την προεθνική Παγκορασίδων στο Μουζάκι. Ο λόγος για τον Νίκο Πολίτη, την ψυχή του Μουζακίου που είναι παράλληλα και υπεύθυνος στα τμήματα βόλεϊ του τοπικού σωματείο Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» από το 2015 όταν και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά τμήμα βόλεϊ.
«Τα κορίτσια και το προπονητικό επιτελείο έχουν όρεξη να δουλέψουν και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα που ήρθαν στο Μουζάκι. Δεν είμαι μόνο εγώ που είμαι δίπλα τους, υπάρχουν αρκετοί εθελοντές. Μακάρι στο μέλλον να γίνει μία διοργάνωση στη πόλη μας. Το έχουμε ζητήσει και ελπίζουμε άμεσα να πραγματοποιηθεί. Πέρυσι θα φιλοξενούσαμε αναπτυξιακό Βαλκανικό πρωτάθλημα, όμως η πανδημία μας τα χάλασε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Πολίτη, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στο σωματείο ΓΣ Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

«Είμαι στον σύλλογο πάνω από 25 χρόνια, το οποίο απασχολούσε τμήματα μπάσκετ. Από το 2015 με πρωτοβουλία μου δημιουργήθηκε και τμήμα βόλεϊ. Μετά από έξι χρόνια βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο, με πάνω από 100 κορίτσια. Δυστυχώς αγόρια δεν έχουμε. Υπάρχουν τμήματα μίνι και στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Ε.Λ. συμμετέχουν παγκορασίδες, κορασίδες και γυναίκες. Έχουμε και τμήμα εκτός συναγωνισμού».

Η προετοιμασία της προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουλίου μετά από 20 και πλέον μέρες καθημερινών διπλών προπονήσεις, με τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο να ευχαριστούν τον Νίκο Πολίτη για την πολύτιμη βοήθεια προς το πρόσωπό τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ