1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2021 03:26

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σφήνωσε σε πινακίδα του γηπέδου ο Έρβιν Ενγκαμπέ!

Το γύρο του κόσμου κάνει η νέα… απίστευτη περιπέτεια του Έρβιν Ενγκαπέ στο περιθώριο του χθεσινού αγώνα, Γαλλίας-Ρωσίας 3-1 για την 4η αγωνιστική του Β΄ομίλου.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος σουπερ σταρ που παράλληλα είναι και ράπερ, στο 5-5 του δεύτερου σετ, σε μια προσπάθεια που έκανε και έβγαλε ποδοσφαιρική… άμυνα, από την φόρα που είχε, σφήνωσε κυριολεκτικά το δεξί του πόδι μέσα σε διαφημιστική πινακίδα, όπως δείχνει και η φωτογραφία που τραβήχτηκε στο «Αριάκι Αρένα».

Μετά το αρχικό σάστισμα του Γάλλου που διαπίστωσε με έκπληξη ότι δεν μπορούσε να τραβήξει το παγιδευμένο πόδι του, ώστε να συνεχίσει τον αγώνα, αμέσως έτρεξαν κοντά του για να τον βοηθήσουν συμπαίκτες και αντίπαλοι. Τελικά τη λύση έδωσαν δύο υπάλληλοι του γηπέδου, οι οποίοι βρέθηκαν άμεσα κοντά στον αθλητή και πολύ προσεκτικά απελευθέρωσαν το πόδι του Γάλλου από την πινακίδα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε οτι ο Ενγκαμπέ δεν εχει καποιο πρόβλημα τραυματισμού  και ορεξάτος επέστρεψε στο αγωνιστικό του σόου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ