1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2021 17:33

Ο ΠΑΟΚ κοντά στην απόκτηση της Κορεάτισας Λι Ντα Γιανγκ!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ. Η 25χρονη (1μ80) Λι Ντα Γιάνγκ είναι η βασική πασαδόρος της Εθνικής Κορέας, και μία πολύ σπουδαία πασαδόρος, η οποία αναμφισβήτητα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον δικέφαλο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες για να μπορέσει να κλείσει αυτή τη μεταγραφή.

Η 25χρονη Λι Ντα και η δίδυμη αδερφή της Λι Γιάε, μαζί με την Κιμ (με τεράστια καριέρα στην Τουρκία) θεωρούνταιi τα κορυφαία ονόματα στο βόλεϊ της Κορέας, ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει!   Μία συμμαθήτρια τους από το σχολείο τις κατηγόρησε για μπούλινγκ προκαλώντας μεγάλο σάλο στη χώρα με τα δύο κορίτσια να απολογούνται δημοσίως, και να αποδέχονται τις κατηγορίες.

Οι αδελφές Γιάνγκ βρέθηκαν σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς εκείνη την περίοδο η κοινωνία της Κορέας συγκλονιζόταν από το δικό της «me too» με διάφορες καταγγελίες, κι αποχώρησαν από την ομάδα τους με τον ΠΑΟΚ προφανέστατα να εκμεταλλεύεται όλο αυτό το σκηνικό, και δουλεύοντας αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα να φτάνει κοντά σ’ αυτήν την σπουδαία μεταγραφή.

Δεδομένου μάλιστα ότι ο δικέφαλος αναζητεί και μία ακραία δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι ασπρόμαυροι να κινηθούν και για την απόκτηση της Λι Γιάε κλείνοντας το φετινό του ρόστερ με διπλό «χτύπημα» από την Κορέα.

Πηγή: sportsfeed.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ