1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2021 20:13

Σταύρος Κασαμπαλής:«Στόχος μας το 3/3» Νίκος Ζουπάνι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα»

Ο πασαδόρος της Εθνικής μας Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε:

 

«Έχουμε πάρει φόρα και είναι σημαντικό για τη διαχείριση των δυνάμεών μας στη συνέχεια του ομίλου ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια με καθαρό σκορ και μικρή απώλεια πόντων. Σήμερα πιέσαμε πολύ στο σερβίς, όπου και προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση και φτάσαμε στη νίκη. Ακολουθούν δύο πιο δύσκολα παιχνίδια, όπου και εκεί, με την ανάλογη σοβαρότητα και συγκέντρωση, έχουμε στόχο να κάνουμε το «3 στα 3» και να φτάσουμε στο στόχο της πρόκρισης

Ο διαγώνιος της Εθνικής μας Νίκος Ζουπάνι τόνισε:

«Στόχος μας και στο Μαυροβούνιο είναι να κερδίζουμε κάθε ματς. Σήμερα ήμασταν σοβαροί σε όλα τα σημεία και δεν αφήσαμε τη Γεωργία να μας απειλήσει καθόλου.  Αύριο όμως αντιμετωπίζουμε το Αζερμπαϊτζάν, μία πιο επικίνδυνη ομάδα, και πρέπει να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα, αφού αν αφήσεις τους Αζέρους να σε πλησιάσουν στο σκορ, είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά…»

Οτάρι Τσατσούα (Παπασόρος Γεωργίας):

«Δεν έχω λόγια για το σημερινό ματς… Η Ελλάδα είχε καταπληκτικό σερβίς, η υποδοχή μας δεν πήγε όπως θα θέλαμε και μετά από κάποιους σερί άσους των αντιπάλων μας, ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω στο δεύτερο ματς να παρουσιάσουμε μια πιο καλή εικόνα στο γήπεδο…»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ