1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2021 15:48

Ο Κώστας Ιωαννίδης διάδοχος της Μαρίας Δεληγιάννη στον πάγκο του Βότση

Αλλαγή προπονητή είχαμε στην γυναικεία ομάδα του Ναύαρχου Βότση που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ γυναικών.Ο πολύπειρος Κώστας Ιωαννίδης που ξεκίνησε πέρυσι στον πάγκο του Αίαντα Ευόσμου, διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, την πολύ επιτυχημένη Μαρία Δεληγιάννη, η οποία κοουτσάρισε την συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία 7 χρόνια, και είχε σαν αποκορύφωμα την άνοδο του συλλόγου από την Α2 στην Πρι λιγκ και την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Αρχικά η ανακοίνωση του Βότση για την αποχώρηση της Μαρίας Δεληγιάννη:

«Το τμήμα Βόλεϊ του Ν. Βότση ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με την προπονήτρια Μαρία Δεληγιάννη. Στην μακρόχρονη συνεργασία μας, από το 2013, η Μαρία Δεληγιάννη μας έδωσε πάρα πολλά.

Μας έδωσε λάμψη και αγωνιστική αξία, όχι μόνο για τα 2 πρωταθλήματα που κατέκτησε, όχι μόνο για την άνοδο στην Pre league, όχι μόνο για την διάκριση με τις Νεάνιδες αλλά κυρίως για την καθιέρωση της ομάδας μας ως μιας υπολογίσιμης δύναμης στον χώρο του βόλεϊ. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη.

Η Μαρία Δεληγιάννη ως προπονήτρια αλλά και ως άνθρωπος με υπομονή, κατανόηση και ευθύτητα μας οδηγούσε σε σωστή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά του Ν.Βότση, η διοίκηση, ο γιατρός, ο έφορος, ο φροντιστής μας, έχουν να πουν μόνο καλά λόγια.

Σε ευχαριστούμε θερμά Μαρία μας, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια.ΑΠΣ Ν. Βότσης» 

Η ανακοίνωση του Βότση για την συνεγασία με τον Κώστα Ιωαννίδη

« Το τμήμα βόλεϊ του Ν.Βότση, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον πολύπειρο προπονητή, Κώστα Ιωαννίδη. Το πλούσιο βιογραφικό του Κώστα Ιωαννίδη περιλαμβάνει και την επιτυχημένη μακρόχρονη συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2 την περίοδο 2012-13Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Κώστα.

Σου ευχόμαστε καλό έργο με υγεία και επιτυχίες.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ