1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2021 01:44

Ντέρμπι στη Βέροια ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον φορμαρισμένο Φοίνικα Σύρου

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του δευτεραθλητή Φοίνικα ΟΝΕΧ είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που γίνεται στη Βέροια. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει τον 7ο τίτλο στο θεσμό και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ το δεύτερο τρόπαιο μετά την πρώτη διοργάνωση το 2012. (2ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

.Ο αρχηγός της ομάδας της Σύρου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, υποστήριξε για την μεγάλη σύγκρουση:

«Πρώτον συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ένα ευχαριστώ στον Φίλιππο Βέροιας για τη φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενοι που όλοι μας είμαστε υγιείς. Στόχος είναι να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Με τον Ολυμπιακό έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος, τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Θα είναι ωραίος αγώνας. Θα θέλει υπομονή. Θέλουμε μία διάκριση για το νησί και την ομάδα μας θα είναι πολύ σημαντικός ένας τίτλος».

O Προπονητής των "Πειρατών", Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε για την μονομαχία με τον Ολυμπιακο:

«Ευχαριστούμε τον Φίλιππο Βέροιας και την πόλη για τη φιλοξενία. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε στο φάιναλ-4, σε μία διοργάνωση που έχει την ονομασία του μεγάλου Νίκου Σαμαρά.

Ήταν πολύ καλή ιδέα να μην τελειώσει η σεζόν με το πρωτάθλημα αλλά με ένα φάιναλ-4. Είναι μεγάλη η πρόκληση ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι δύο ομάδες και είμαστε συγκεντρωμένοι πλήρως. Δεν θέλω να απαντήσω εάν θα συνεχίσω την καριέρα μου στη Ρωσία».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του φετινού 30ου πρωταθλήματος των "ερυθρόλευκων", Κώστας Στιβαχτής, είπε για την μεγάλη κόντρα με τους "Πειρατές" της Σύρου:

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ήταν πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα με την πανδημία και ευτυχώς που βρέθηκαν οι άνθρωποι για να διοργανώσουν το φάιναλ-4 για να τελειώσει καλά η σεζόν. Το Λιγκ Καπ έχει ανέβει επίπεδο και είναι σημαντικό για το άθλημα να υπάρχει ένα καλό φινάλε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρωτάθλημα και νε επικεντρωθούμε στον ημιτελικό.

Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μετά από το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετική διοργάνωση. Γιορτάσαμε το πρωτάθλημα αλλά τώρα το έχουμε αφήσει πίσω. Θέλουμε να πάρουμε και τον δεύτερο τίτλο της σεζόν».

 Ο προπονητής του Ολυμπαικού Δημήτρης Καζάζης ανέφερε  με τη σειρά του για την  κόντρα με το Φοίνικα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας συνεχάρησαν για το πρωτάθλημα. Όταν το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί σου, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το Λιγκ Καπ μπορούμε να το δούμε ως μία γιορτή του βόλεϊ. Θα είναι συναρπαστικά παιχνίδια και θα δούμε ωραίο θέαμα. Όλες οι ομάδες θέλουν να τελειώσουν καλά τη σεζον. Είμαστε χαρούμενοι για το πρωτάθλημα και θέλουμε να τελειώσουμε εξίσου όμορφα στο Λιγκ Καπ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και έμπειροι αθλητές και ξέρουν να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Έρχεται ένα ωραίο διήμερο και πρέπει όλοι να το ευχαριστηθούμε»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ