1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2013 17:22

«Το σώνεται είναι σχετικό...»

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Χρόνης Ακριτίδης δήλωσε ανακουφισμένος για την απόφαση της ΕΣΑΠ που διατηρεί την ομάδα του στην Volleyleague 2012-13 αλλά τόνισε πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουν πολλά και δήλωσε αισιόδοξος πως ο ιστορικός σύλλογος θα τα καταφέρει.

«Το σώνεται είναι σχετικό… Θα θεωρώ ότι θα σωθεί ο Παναθηναϊκός εάν θα πάρει πάλι την πρώτη θέση. Αυτή είναι η θέση που αξίζει στον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν θα υπάρχω σε λίγα χρόνια αλλά ο Παναθηναϊκός θα συνεχίζει να υπάρχει για πολλά χρόνια και η ιστορία του πρέπει να είναι καθαρή και να παλεύει για την πρώτη θέση και όχι για την 10η θέση. Λάθη έχουν γίνει πολλά κι εγώ έχω κάνει τα περισσότερα. Το βόλεϊ είναι ένα ωραίο άθλημα και η Βόλεϊ Λιγκ ένα καλό προϊόν. Η ΕΣΑΠ έχει κριτήρια αλληλεγύης αλλά πρέπει να καταλάβουν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά. Σκοπός είναι να προσφέρουν θέαμα, να προσελκύουν κόσμο και χορηγούς. Αυτά πρέπει να κάνει και ο Παναθηναϊκός ώστε και πάλι να φτάσει στην κορυφή να έχει και πάλι Αγκάμεζ κλπ».

Για τα ανοίγματα του παρελθόντως και τις ανοικτές προσφυγές παικτών:

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες και επαφές με τους αθλητές που τους οφείλουμε χρήματα. Οφείλουμε χρήματα στους αθλητές. Είμαστε σε συνεργασία και συμφωνία με την ΠΑΕ. Φαίνεται πως κάποιοι δραστηριοποιούνται. Το άθλημα πάει να αναβαθμιστεί. Ο κόσμος το αγαπάει και μας το έδειξαν. Όλοι αυτοί προσπαθούν να βοηθήσουν να ξαναφτιάξουμε σταδιακά και με πρόγραμμα τον Παναθηναϊκό με στόχο την πρώτη θέση. Επί του παρόντος δεν έχουμε μεγάλες οφειλές. Έχουν γίνει πολλοί διακανονισμοί. Είμαι αισιόδοξος. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την προσωπική αγωνία του Χρόνη Ακριτίδη:

«Προσωπικά ανακουφίστηκα με αυτή την απόφαση. Εμείς δεν θα υπάρχουμε αλλά ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί. Αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων ομάδων».

πηγή: volleyleague.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyakias Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 15:18 posted by Volleyakias

    Σιγα μην ειχες αγχος. Αλλωστε στην εσαπ ειναι γνωστη η αλληλεγγυη μεταξυ των συναιτερων εκτος βεβαια του Ηρακλη. Συγχαρητηρια για το σωσιμο απεναντι στον Ηρακλη που σας ξεφτιλισε φετος σε 4 αγωνες με 12-0 σετ χαλαρα. Μπραβο το αξιζατε. Για να εισαι ομως σωστος μπες στο σαιτ της εσαπ, δες τα ονοματα του ΔΣ του ταα Ηρακλης και στειλε τους μια ευχαριστηρια επιστολη. Μην εισαι κι αχαριστος. Ειδικα τους κους Μπερμπερογλου και Τσιργογιαννη που στην ουσια στησανε τον Ηρακλη της περιοδου 2012-2013 που θα μεινει στην ιστορια. Ε ρε Κολυμπατζηδιδες και Μανωλοπουλοι που σας χρειαζονται. Βρηκατε και κανατε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ