1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2021 19:28

Κώστας Στιβαχτής: Θέλουμε το νταμπλ, Δημήτρης Καζάζης: Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του φετινού 30ου πρωταθλήματος των "ερυθρόλευκων", Κώστας Στιβαχτής, είπε για την μεγάλη κόντρα με τους "Πειρατές" της Σύρου:

«Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Ήταν πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα με την πανδημία και ευτυχώς που βρέθηκαν οι άνθρωποι για να διοργανώσουν το φάιναλ-4 για να τελειώσει καλά η σεζόν. Το Λιγκ Καπ έχει ανέβει επίπεδο και είναι σημαντικό για το άθλημα να υπάρχει ένα καλό φινάλε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρωτάθλημα και νε επικεντρωθούμε στον ημιτελικό.

Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μετά από το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι διαφορετική διοργάνωση. Γιορτάσαμε το πρωτάθλημα αλλά τώρα το έχουμε αφήσει πίσω. Θέλουμε να πάρουμε και τον δεύτερο τίτλο της σεζόν».

 Ο προπονητής του Ολυμπαικού Δημήτρης Καζάζης ανέφερε  με τη σειρά του για το ματς με το Φοίνικα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας συνεχάρησαν για το πρωτάθλημα. Όταν το αναγνωρίζουν οι αντίπαλοί σου, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το Λιγκ Καπ μπορούμε να το δούμε ως μία γιορτή του βόλεϊ. Θα είναι συναρπαστικά παιχνίδια και θα δούμε ωραίο θέαμα.

Όλες οι ομάδες θέλουν να τελειώσουν καλά τη σεζον. Είμαστε χαρούμενοι για το πρωτάθλημα και θέλουμε να τελειώσουμε εξίσου όμορφα στο Λιγκ Καπ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες και έμπειροι αθλητές και ξέρουν να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Έρχεται ένα ωραίο διήμερο και πρέπει όλοι να το ευχαριστηθούμε»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ